Simona Halep, DECLARAȚII INCREDIBILE! ”Îmi trebuie un antrenor. La nivelul la care am ajuns îmi e imposibil fără!”

Simona Halep va debuta curând la Sydney. Liderul mondial din tenisul feminin a vorbit într-un interviu pentru The Guardian despre viitorul ei, despre fostul său antrenor și a explicat cum își investește o parte din bani.

Liderul mondial a explicat în interviu ce reprezintă tenisul pentru ea. Ea a menționat ce se întâmpla dacă nu câștiga un trofeu de Grand Slam. ”Tot ce am făcut în viața mea a fost pentru tenis. Nimic nu a mai contat. Din acest motiv am suferit. Nu mai simt presiunea acum. Mă simt mai bine. Nu mai puteam să mă relaxez dacă nu câștigam Roland Garros. Din acest motiv am început să mă bucur mai mult de viață. Îmi place să ies, să leg prietenii. Sunt mai deschisă.” 

Halep a discutat printre altele și despre viitorul ei fără antrenor. ”Nu, trebuie să-mi găsesc un antrenor. La nivelul la care am ajuns e imposibil să fiu de una singură. Darren m-a transformat. M-a făcut să gândesc mai pozitiv. Nu știu dacă mă voi antrena cu Cahill din nou. Este o persoană minunată și sper să se întâmple acest lucru.”

halep premiu

Simona a povestit și o momentul în care s-a operat la vârsta de 18 ani. ”Familia mea era speriată. Eu nu eram pentru că știam că trebuie să o fac pentru tenis. Visul meu era să fiu cea mai bună. Am râs când am ajuns la doctor. A fost cea mai bună decizie. Am fost dedicată 100% și am dat totul pentru acest sport.”

Sportiva din România a mai explicat și cum își investește o parte din banii câștigați. ”Am primit multe din cauza tenisului și vreau să îi ajut și pe altii pentru că este foarte dificil. Mulți copii talentați renunță pentru că nu au bani. Tenisul este un sport costisitor în România. Eu plătesc pentru echipamentul, antrenorii și unele turnee în afara României pentru o echipă de hockey. Uneori chiar merg să le văd și mă motivează.” 

Simona Halep va participa la Australian Open în perioada 14-27 ianuarie. Românca poate pleca cu o avere în cont pentru că premiile acordate în 2019 sunt cele mai mari din ultimii 20 de ani!

Vezi și GALERIE FOTO | ”Super-Simo” se antrenează din greu! Imagini de la antrenamentul liderului WTA