Simona Halep se antrenează din greu pentru debutul din acest sezon. Liderul WTA va avea primul meci din 2019 la Sydney. După antrenamente, numărul 1 din tenisul feminin a oferit autografe și s-a pozat cu fanii.

Turneul WTA de la Sydney a debutat luni seara și se va încheia pe 12 ianuarie. Simona Halep vrea să își respecte statutul de favorită și se antrenează din greu pentru a cuceri trofeul. După antrenemente, liderul WTA a oferit autografe și s-a pozat cu suporterii micuți.

Vezi aici GALERIE FOTO:

Cel mai mult mă interesează sănătatea. Vreau ca spatele să fie complet în regulă. Voi fi atentă la acest aspect. De asemenea, vreau să-mi îmbunătăţesc atitudinea. Tenisul va merge de la sine, dacă mă antrenez normal. Meciurile oficiale sunt mereu diferite. Aşa că nu vreau să spun că mă simt excelent, înainte de a vedea cum mă simt pe teren. Săptămâna viitoare vă voi spune mai multe.” a declarat liderul mondial pentru WTA Insider.

Sydney (7-13 ianuarie), Australian Open (14-27 ianuarie) și Fed Cup (4-10 februarie, Ostrava) este programul Simonei Halep pentru noul sezon.

Citește și Simona Halep poate pleca cu O AVERE de la Australian Open! Premiile acordate sunt AMEȚITOARE!