GALERIE FOTO | ”Super-Simo” se antrenează din greu! Imagini de la antrenamentul liderului WTA

Simona Halep se antrenează din greu pentru debutul din acest sezon. Liderul WTA va avea primul meci din 2019 la Sydney. După antrenamente, numărul 1 din tenisul feminin a oferit autografe și s-a pozat cu fanii.

Turneul WTA de la Sydney a debutat luni seara și se va încheia pe 12 ianuarie. Simona Halep vrea să își respecte statutul de favorită și se antrenează din greu pentru a cuceri trofeul. După antrenemente, liderul WTA a oferit autografe și s-a pozat cu suporterii micuți.

Vezi aici GALERIE FOTO:

Cel mai mult mă interesează sănătatea. Vreau ca spatele să fie complet în regulă. Voi fi atentă la acest aspect. De asemenea, vreau să-mi îmbunătăţesc atitudinea. Tenisul va merge de la sine, dacă mă antrenez normal. Meciurile oficiale sunt mereu diferite. Aşa că nu vreau să spun că mă simt excelent, înainte de a vedea cum mă simt pe teren. Săptămâna viitoare vă voi spune mai multe.” a declarat liderul mondial pentru WTA Insider.

Sydney (7-13 ianuarie), Australian Open (14-27 ianuarie) și Fed Cup (4-10 februarie, Ostrava) este programul Simonei Halep pentru noul sezon.

Citește și Simona Halep poate pleca cu O AVERE de la Australian Open! Premiile acordate sunt AMEȚITOARE!