Simona Halep a mărturisit de ce s-a retras de la Doha și Dubai! Turneul la care și-a anunțat deja prezența

Sursa foto: (Photo by Jason Heidrich/Icon Sportswire), Profimedia Images

Actualul loc 3 în ierarhia mondială a decis să nu participe nici la turneul de la Dubai, asta după ce hotărâse să se retragă și de la întrecerea de la Doha!

Partida contra Serenei Williams din sferturile de la Australian Open se pare că rămâne deocamdată ultimul meci al Simonei Halep disputat în acest an. Fostul lider mondial a surprins pe toată lumea atunci când a hotărât să rămână acasă pentru cele două întreceri programate după primul mare Grand Slam a anului, dar se pare că motivele medicale au fost cele care au forțat-o pe Simona să ia aceste decizii radicale.

Cea mai bună tenismenă din România a vorbit despre problemele resimțite imediat după turneul de la Melbourne și a dezvăluit că oboseala și durerea lombară au fost cele care au făcut-o să recurgă la o pauză forțată. Ulterior, Halep a vorbit și despre următoarea competiție la care va lua parte și a mărturisit că vrea să facă o figură cât mai frumoasă.

Simona Halep organizatori mesaj scaled
Sursa foto: Profimedia Images

Australia a fost obositoare, am simțit tare oboseala imediat după ce am ajuns acasă. Am simțit durerea în spate, în corp, după ce m-am relaxat. De la Doha m-am retras din cauza oboselii, apoi n-am putut începe antrenamentele, am simțit puțin și dureri la spate, am zis să nu forțez și m-am retras și de la Dubai. Am vrut să mă odihnesc și să mă recuperez pentru sezonul de zgură.

Mă duc la Miami, îmi doresc să fac meciuri bune, am nevoie de meciuri oficiale. O să plec săptămâna viitoare. Vreau să joc bine, vreau să fiu atentă pe ce am de făcut pe teren.

Pe hard nu e ușor, mai ales în America, unde multe fete sunt acomodate deja, se antrenează acolo. Mă duc acolo cu multă încredere. Un rol important în luarea acestei decizii l-a avut Darren. A vrut foarte mult să joc la Miami pentru că e un turneu bun, a spus Simona Halep, potrivit Digi Sport.

Citește și Simona Halep și-a mărturisit marea dorință: „Visul meu e să câştigăm Fed Cup”