Simona Halep a confirmat prezența la următoarea competiție! Barty și Osaka vor participa și ele

Simona Halep. Sursa: Profimedia Images

Actualul loc 3 în ierarhia mondială a decis să nu participe nici la turneul de la Dubai, asta după ce hotărâse să se retragă și de la întrecerea de la Doha!

Partida contra Serenei Williams din sferturile de la Australian Open se pare că rămâne deocamdată ultimul meci al Simonei Halep disputat în acest an și ratează astfel șansa de a-și apăra titlul cucerit anul trecut la Dubai.

Simona Halep conferinta Australian Open scaled
Sursa foto: Profimedia Images

Motivul acestor decizii luate de fostul lider mondial a venit din cauza problemelor de natură fizică pe care constănțeanca le are. Concret, cea mai bună tenismenă din România a dezvăluit că are probleme la spate și nu se simte pregătită să participe deocamdată la vreun turneu. În acest moment, Simona Halep se află în România și a decis să efectueze recuperarea în țara natală.

Potrivit ultimelor informații, actualul loc trei mondial și-a anunțat prezența la turneul WTA de la Stuttgart, Germania, competiție care se va desfășura în perioada 17-25 aprilie. Halep va reveni pe terenul indoor de zgură de la Stuttgart după ce în anul 2019 nu a participat din cauza unei alte accidentări. Primele două locuri din ierarhia mondială, Ashleight Barty și Naomi Osaka au confirmat și ele prezența în turneul din Germania.

Istoricul Simonei Halep la turneul WTA de la Stuttgart:

  • 2018 – Sferturi de finală: Simona Halep – Coco Vandeweghe 4-6, 1-6
  • 2017 – Semifinale: Simona Halep – Laura Siegemund 4-6, 5-7
  • 2016 – Turul 2: Simona Halep – Laura Siegemund 1-6, 2-6
  • 2015 – Semifinale: Simona Halep – Caroline Wozniacki 5-7, 7-5, 2-6
  • 2014 – Turul 2: Svetlana Kuznetsova – Simona Halep 7-5, 7-6

Citește și Accidentarea Simonei Halep, dezbătută de americani: „E o afecţiune dureroasă!”