Simona Halep, protagonistă în Marea Britanie! Ce spun englezii după ce s-a vaccinat antiCOVID-19

Simona Halep este unul dintre sportivii din România care s-au vaccinat împotriva Coronavirusului cu serul de la Pfizer.

Din pricina faptului că a fost vaccinată înaintea unor categorii de persoane prioritare, Halep a fost criticată de foarte multă lume că s-ar fi imunizat pentur a participa mai repede la turneele de tenis.

halep profimedia 0589179333
Foto: Profimedia

Acum, Simona şi Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei de de vaccinare din România, sunt persoanele care ocupă un amplu material în publicaţia britanică The Guardian.

Vaccinarea Simonei Halep a fost foarte vizibilă, coordonată de șeful campaniei naționale de vaccinare, Valeriu Gheorghiță. Totodată, au apărut numeroase comentarii negative, după ce una dintre cele mai bune sportive ale României a avut prioritate la vaccinare.”, au scris cei de la The Guardian.

halep vaccin 2
Sursa foto: Pro Sport

Aceştia mai scot în evidenţă că Halep s-a imunizat împotriva Coronavirusului înaintea altor colegi din tenis, care nu erau aşa convinşi de vaccin.

Britaniicii dau ca exemplu NBA, unde autorităţile le-au sugerat jucătorilor şi oficialilor să nu se vaccineze împotriva COVID-19 înaintea altor persoane care au prioritate.

Halep 1 suparata profimedia 0591318086
Foto: Profimedia

După ce Simona Halep s-a vaccinat cu Pfizer, Valeriu Gheorghiţă a precizat că nu s-a făcut nicio excepţie în cazul numărului 3 WTA.

În acest moment, Simona Halep se află în recuperare, după ce a renunţat la turneul de la Miami, în urma unei accidentări.

Halep profimedia 0601294892
Simona Halep. Foto: Profimedia

Citeşte şi Controverse după ce Simona Halep s-a vaccinat cu Pfizer! ”Nu am făcut o excepție pentru ea”