Șicanele făcute de FCSB rivalilor de la CSA Steaua! Ce au pregătit înaintea războiului de astăzi. Mesajele fanilor

Ziua cea mare a venit. FCSB și CSA Steaua se întâlnesc pentru prima oară la nivel seniori într-un meci de campionat. 

Satelitul roș-albaștrilor din prima ligă va fi gazdă în partida contra nou-promoavtei în Liga 3. După ce Gigi Becali a promis că le va face viață grea marilo rivali în lupta pentru accederea în Liga 2. Iar prima șicană vine înaintea partidei din etapa a 2-a a noului sezon al celui de-al treilea eșalon. Astfel, deși ar fi vrut să le ofere fanilor bucuria de a vedea în direct jocul disputat în baza de la Berceni, steliștii nu au primit acceptul clubului patronat de Gigi Becali pentru a filma în interiorul bazei.

„FC FCSB 2 – Steaua București nu va fi transmis de Steaua TV! Ne pare rău pentru suporterii noștri, însă meciul dintre FC FCSB 2 – Steaua București nu va putea fi difuzat pe canalul de Youtube Steaua TV, mâine de la ora 17:00.

Chiar dacă am făcut toate eforturile pentru a transmite partida echipei noastre, din etapa a doua a Ligii a 3-a”, a fost mesajul postat de pe o rețea de socializare de cei de la CSA Steaua. 

FC FCSB 2 – Steaua București nu va fi transmis de Steaua TV!Ne pare rău pentru suporterii noștri, însă meciul dintre…

Publicată de Steaua TV official pe Vineri, 18 septembrie 2020

Fanii CSA Steaua au reacționat și ei după această veste. Chiar dacă nu vor putea urmări partida de pe stadion, ei au pregătit mesaje războinice pe care cu siguranță le vor face vizibile din afara arenei.

CITEȘTE ȘI –>> LIVE BLOG | Halep joacă pentru semifinale la Roma! Halep – Putințeva începe la ora 13:00