EXCLUSIV | Și-au pierdut definitiv speranța! ”Mă tem că Dinamo o va lua din Liga a 4-a”

Claudiu Vaișcovici se teme de ce este mai rău pentru Dinamo. Fostul mare dinamovist îi prevede un viitor sumbru formației din „Ștefan cel Mare”.

Negoiță nu mai vrea să bage bani la Dinamo, însă nu pare dispus nici să vândă clubul din „Groapă”, iar fostele glorii dinamoviste început să-și piardă încrederea că se mai poate face ceva pentru salvarea clubului de la faliment.

„Eu mă tem la ora actuală că Dinamo o va lua din Liga 4. Cu toate că sper ca securitatea din România să nu-i lase. Se găsesc 2-3 ONG-uri din astea, ca să-i scoată.

Eu sunt de felul meu un om optimist. Dar acum sunt pesimist și tare îmi este teamă să nu spun peste câteva luni că am jucat cândva la un club mare, care a fost odată ca-n povești, a fost ca niciodată…”, a spus Claudiu Vaișcovici pentru realitateasportiva.net.

Deși a fost la un pas de a fi preluată de un fond de investiții din Spania, Dinamo a rămas în cele din urmă la Negoiță, iar viitorul grupării este acum la fel de incert pe cât era la începutul negocierilor cu ibericii.

Fanii, care dețin teoretic 10% din club, sunt singurii care mai bagă bani la echipă și nu se știe încă dacă Negoiță va renunța la club în favoarea suporterilor sau va alege să-l falimenteze.

Comentăm împreună subiectul vânzării clubului Dinamo

⚠️ Realitatea Sportivă LIVE ⚠️➡️ Dezbatem împreună subiectul vânzării clubului Dinamo➡️Își dorește cu adevărat Negoiță să vândă sau are alte interese?➡️Intră în direct cu noi și spune-ne părerea ta. Tel. 0734223283📣 Ajută-ne cu un SHARE pe Facebook sau ABONEAZĂ-TE la canalul nostru de Youtube! 💯⚠️www.realitateasportiva.net ⚠️

Publicată de Realitatea Sportiva pe Miercuri, 20 mai 2020

Citește și • EXCLUSIV | Cornel Dinu, desființat în direct: “Te-ai dus la râpă din cauza ta”

Spynews.ro