EXCLUSIV | Cornel Dinu, desființat în direct: “Te-ai dus la râpă din cauza ta”

Claudiu Vaișcovici a intervenit în emisiunea Realitatea Sportivă și a lansat un atac dur la adresa lui Cornel Dinu pe care îl acuză că a oprit hegemonia lui Dinamo la mijlocul anilor ’80. 

Fostul fotbalist al câinilor aduce în discuție modul cum a ajuns legenda dinamovistă antrenor în Ștefan cel Mare.

“Cum te iei de nea Nae Nicușor care a câștigat campionatul în sezoanele 1981-1982, 1982-1983 și 1983-1984? La primele două cu Cornel Dinu jucător, la al treilea era secund. Și în ’84 l-a curățat pe nea Nae, te-a adus pe tine, tu te-ai dus la râpă, atunci a luat Steaua campionatul și a câștigat CCE!

Din cauza ta, băi “Procurorule”, dacă l-ai fi lăsat pe nea Nae nu mai câștiga Steaua campionatul niciodată! Și atunci nu te mai bate cu cărămida în piept că tu ești șmecher! Cornel Dinu ca fotbalist unde e balta mă așez eu să nu calce în baltă, dar mai departe e altă problemă”, a declarat fostul atacant al lui Dinamo în exclusivitate la Realitatea Sportivă.

vaiscovici

Iar gălățeanul nu se oprește aici și îi cere explicații lui Cornel Dinu pentru două dintre momentele neplăcute ale carierei sale de antrenor.

“Dar să îl întreb și eu pe dumnealui cum e să pierzi de la 4-0 cu Foresta la 5-4 și să ne explice tactic ce s-a întâmplat și la Kosice, că știe foarte bine, e domn profesor, el nu era cu pregătirea fizică ci cu cea fotbalistică” a încheiat Vaișcovici.

CITEȘTE ȘI –>> Cu banii ăștia o poate duce pe Dinamo în Champions League! Averea făcută de Cristi Borcea în spatele gratiilor