Adrian Mutu este unul dintre cei mai valoroși fotbaliști pe care i-a dat România, însă cariera sa fotbalistică a fost curmată de scandalul de dopaj în care a fost implicat și care i-a adus o suspendare de nouă luni.

Acum, Mutu s-a apucat de antrenorat și a fost numit pe banca naționalei de tineret, acolo unde și-a început cu aplomb misiunea.

„Briliantul” a mers în cantonamentele din Spania ale echipelor românești pentru a urmări fotbaliștii eligibili pentru naționala de tineret la antrenamente.

Robert Moldoveanu a fost luat în colimatoriu de noul selecțioaner al naționalei de tinere, după ce și-a vopsit părul blond. Mutu l-a avertizat să nu se prezinte așa la națională și le-a transmis jucătorilor că va ține foarte mult la disciplină.

Discursul lui Mutu i-a atras atenția lui Gabi Balint care a făcut un comentariu savuros, cu trimitere la trecutul fostului internațional român ajuns acum pe banca naționalei de tineret.

„Să nu faci ce face Mutu, să faci ce zice Mutu”, a spus Balint, parafrazând proverbul românesc „Să faci ce spune popa, nu ce face popa”.

„Mutu trebuie să aibă o conduită ireproşabilă de acum încolo şi în afara terenului. Nu mai putem să auzim că a bătut un ospătar sau că nu a plătit nota de plată nu ştiu unde. Apoi îl vom judeca doar după rezultate”, a mai spus Gabi Balint.

gabi-balint

Citește și ♦ VIDEO | Simona Halep își liniștește fanii, după ce s-a lovit la mână! „Nu este nimic periculos”