Sergiu Hanca a vorbit despre REGRESUL său! ”După aceea, randamentul meu nu a mai fost la fel”

Sergiu Hanca, 26 de ani, a explicat în cadrul unui interviu cum a ajuns la forma slabă în ultima perioadă. Acesta a vorbit și despre perioada de la Dinamo.

Clubul din capitală a oficializat despărțirea de Hanca. Mijlocașul a semnat cu polonezii de MKS Cracovia!

Fotbalistul a cerut transferul de la formația din Ștefan cel Mare după ce soția sa a fost agresată de fanii dinamoviști, în tribune, la meciul din deplasare cu Astra Giurgiu. El a explicat cum a ajuns la forma slabă, a menționat momentele frumoase de la Dinamo și a vorbit despre interesul celor de la FCSB.

Eu nu ştiu nimic despre o ofertă de la FCSB. Nu am fost contactat nici de FCSB şi nici de Dinamo să-mi propună aşa ceva. Dacă stau să fac o recapitulare, cred că au fost mai multe momente bune decât momente rele la Dinamo. Am avut şase luni de adaptare, colegii m-au primit bine, am avut şi rezultate cu Mircea Rednic atunci.

Păcat că am pierdut acea finală de Cupă a României şi după aceea a urmat o perioadă fantastică, un an şi jumătate în care am fost sus din punct de vedere fotbalistic. După aceea, randamentul meu nu a mai fost la fel, pentru că nici randamentul echipei nu a fost la fel de bun. Atât timp cât echipa a jucat bine şi eu am jucat bine.” a declarat Hanca pentru Telekom Sport.

108 partide a disputat fotbalistul în toate competițiile în tricoul lui Dinamo. El a marcat 20 de goluri pentru ”câini”. Aproximativ 700.000 de euro este cota de piață a jucătorului, potrivit transfermarkt.com.

Citește și Dinamo tocmai a anunțat OFICIAL despărțirea! „Mult succes în carieră!”

Spynews.ro