RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Semne de întrebare pentru un fost internațional după eliminarea României: ”Asta am vrut de la început, să nu pierdem!”

Meciul decisiv pentru calificarea în sferturile Campionatului European de tineret, dintre România U21 și Germania U21, s-a terminat cu scorul de 0-0.

Partida a fost una intens disputată, iar cei care au avut câştig de cauză în urma acestui rezultat au fost nemţii, calificați în sferturi datorită golaverajului superior.

Romania Matan scaled
Sursa foto: Profimedia Images

Fostul internațional, Basarab Panduru, a avut o reacție de plină de nemulțumire la adresa naționalei de tineret. Acesta nu a înțeles de ce naționala lui Adi Mutu a abordat atât de defensiv duelul decisiv cu Germania și a simțit că tricolorii mici puteau obține mai mult din acest turneu final. Totodată, atitudinea arătată de elevii lui Adi Mutu nu a fost cea dorită de către Basarab Panduru.

„Am avut senzaţia că nu vrem să pierdem meciul ăsta. Nu ne ajută rezultatul de egalitate. Îmi pare rău de primele două meciuri, în care am arătat fotbal. Am impresia că ne-a fost fricăde Germania, deși n-am văcut de mult timp așa jucători rudimentari. Nu ştiu dacă meritam, poate trebuia să pierdem. Din minutul 5 n-am mai avut nicio ocazie, ei au avut penalty. Am obţinut ce ne-am propus, ne-am dus cu trei mijlocaşi închizători pentru că am vrut să nu pierdem. Asta am vrut de la început, să nu pierdem!

Adi Mutu scaled
Sursa foto: Profimedia Images

Noi voiam ca Olanda să facă egal cu Ungaria? Asta am vrut noi? Nu ştiu ce am aşteptat noi, dar faptul că noi jucăm cel mai important meci cu trei închizători mă face să cred că n-am vrut să pierdem. Cei mai buni trei jucători au fost rezervă”, a declarat Basarab Panduru, conform Telekom Sport.

În urma rezultatului din această seară de la Budapesta, România termină pe locul 3 în grupa A a Campionatului European Under 21.

romania adi petre scaled
Sursa foto: Profimedia Images

De cealaltă parte, Germania încheie după aceste trei meciuri pe locul 2 în Grupa A a Europeanului de tineret, după Olanda U21, care a zdrobit Ungaria U21, scor 6-1.

CITEȘTE ȘI –>> Presa din Germania răsuflă ușurată după eliminarea României de la EURO 2021: ”Un punct, suficient! Nu putea fi mai strâns de atât”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare