Șefii Petrolului, puși la zid: “Demisia conducere infectă de amatori!”

Petrolul Ploiești a rămas fără antrenor în urmă cu câteva momente, după ce Viorel Moldovan a decis să renunțe la banca “lupilor galbeni”!

Eșecul contra celor de la CS Mioveni de pe teren propriu se pare că a aruncat în aer vestiarul prahovenilor, iar suporterii Petrolului nu vor să mai facă niciun compromis și vor ca cei responsabili să plătească cu postul. După ce Viorel Moldovan a plecat de la echipă, fanii formației de pe Ilie Oană au cerut demisia și partenerului finanțator al echipei, Mihai Mihailovici.

În urmă cu doar câteva zeci de minute, “Peluza I Ilie Oană”, a postat un mesaj prin care își arată revolta față de oamenii neprofesioniști din preajma echipei și cer demisia de urgență a conducerii din acest moment a Petrolului.

“Ne-am săturat până peste cap de amatorismul pe care îl arătați de 3 ani. A sosit timpul să plecați. E inadmisibil să ne mințiți fără pic de rușine și sa nu îndepliniți niciodată obiectivul la care toți petroliștii visează.
” Demisia conducere infectă de amatori
Nu sunteți demni să slujiți ale noastre culori “
“Moldovan de minciuni ne-am săturat!
Dilema este : De ce nu ai plecat? “, s-a arătat în mesajul postat de suporterii lupilor galbeni, prin intermediul Facebook.

Citește și ULTIMA ORĂ | Viorel Moldovan a plecat de la Petrolul Ploiești!