RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

ULTIMA ORĂ | Viorel Moldovan a plecat de la Petrolul Ploiești!

Înfrângerea contra celor de la CS Mioveni din ultima etapă se pare că a umplut paharul la Ploiești, iar Viorel Moldovan a plecat de la echipă!

Aflați pe locul 10 în Liga 2, “lupii galbeni” mai au șanse mici să prindă play-off-ul în vederea promovării în prima ligă, iar eșecul din ultima rundă a agitat serios apele la formația de pe Ilie Oană.

Deși a declarat imediat după finalul partidei că nu se gândește la plecare, Viorel Moldovan se pare că a ajuns la un acord cu oficialii prahovenilor și s-au despărțit amiabil. Potrivit Telekom Sport, Viorel Moldovan a mers la baza sportivă pentru a-şi lua la revedere de la jucătorii Petrolului şi pentru a le transmite un mesaj înaintea meciului de sâmbătă contra Universității Cluj.

viorel moldovan bucurie

Fostul atacant al României a venit pe banca Petrolului în luna august a anului 2020 și a obţinut 11 victorii, patru remize şi şase înfrângeri în cele 21 de partide în care i-a condus pe ploieşteni în drumul spre prima scenă a fotbalului românesc.

Citește și Moldovan, dărâmat la finalul meciului cu Mioveni: ”Nu știu ce înseamnă pentru Petrolul un nou sezon în Liga 2!”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare