Şedinţă la Dinamo! Ce se întâmplă cu Gigi Mulţescu: ,,E antrenorul echipei! El va conduce”

Dinamo a pierdut într-un mod dezamăgitor partida de pe teren propriu cu Academica Clinceni, din ultima etapă a sezonului regulat, scor 1-3.

După ce Dinamo a fost îngenuncheată de Clinceni în Ştefan cel Mare, antrenorul echipei, Gigi Mulţescu, a declarat la finalul jocului că este dat peste cap de toată situaţia de la club şi astfel se pune la dispoziţia conducerii, pentru a vedea dacă mai continuă sau nu la Dinamo.

172013078 3828830910504442 8313900585752412844 n

Mario Nicolae, managerul sportiv al lui Dinamo, a vorbit despre situaţia de la echipă din acest moment. Acesta spune că antrenamentul echipei de astăzi a fost condus tot de Mulţescu, iar o decizie în ceea ce priveşte continuarea pe banca echipei se va lua în cursul zilei de mâine.

Suntem într-o ședință la Săftica acum! Cu domnul Mulțescu nu se întâmplă nimic. Dânsul este antrenorul echipei, avem antrenament azi.

Mario Nicolae Dinamo

El îl va conduce. O să vedem în cursul zilei de mâine ce se va întâmpla.”, a declarat Mario Nicolae, pentru GSP.

După rezultatul dezamăgitor cu Clinceni, Dinamo a terminat sezonul regulat din Liga 1 pe locul 14, cu 27 de puncte acumulate din 30 de jocuri disputate.

Akpala Dinamo

Citeşte şi Ricardo Grigore, luat la rost de PCH: ,,Te-ai gândit că banii de dedicaţii erau daţi de un copil din alocaţie?”