RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Sebastian Colțescu va contesta decizia UEFA: “Apelul poate ajunge la TAS!”

Arbitrul român, Sebastian Colțescu, a fost suspendat de către UEFA până la data de 31 iunie 2021 din toate competițiile, ca urmare a evenimentului petrecut în partida PSG – Istanbul Bașakșehir!

După ce a fost găsit vinovat de către forul european pentru “conduită incorectă”, Sebastian Colțescu a terminat prematur acest sezon competițional, iar decizia UEFA este în viziunea multora una foarte aspră. Deși intenționa să nu facă apel la hotărârea forului, arbitrul român se pare că s-a răzgândit și va merge mai departe cu cazul său.

Avocatul lui Colțescu, Josep Vandellos, a vorbit despre situația din acest moment a clientului său și a dezvăluit că va continua să caute decizia corectă în ceea ce privește cazul arbitrului român. Vandellos este hotărât să îi facă dreptate lui Sebastian Colțescu și amenință chiar că va ajunge la Tribunalul de Arbitraj Sportiv, în cazul în care nu va obține un rezultat mai bun după apel.

coltescu 3

“Este o decizie nedreaptă, mai ales dacă o comparăm cu decizia în cazul lui Șovre și cu ceea ce a făcut Neymar, când a scris pe Instagram pentru arbitri «go f*** yourselves» (n.r. – în traducere, să vă ia naiba) și a primit un meci suspendare. Să nu mai spunem de Luis Suarez că a primit 4 luni, cât Colțescu, pentru că a mușcat un adversar. Nu sunt decizii consistente, nu se poate ca Neymar să primească o rundă și într-un caz în care s-a confirmat că nu există rasism, ci doar o conduită nepotrivită, să se aplice o sancțiune mult mai dură.

Citește și Reacție după suspendarea arbitrului Sebastian Colțescu, de către UEFA: „Din prostia lui s-a întâmplat totul”

Vom face apel, trebuie să continuăm drumul pe care l-am început și să avem încredere că lucrurile vor fi bine. Apelul se face în prima fază la Comisia de Apel de la UEFA și se poate ajunge la TAS. Trebuie să fim precauți, noi spunem toate argumentele în fața Comisiei de Apel, vom vedea ce se întâmplă și dacă nu ne convine mergem la TAS.

Problema cu care ne confruntăm acum e timpul, nu am vrea ca decizia să fie dată după ce o parte a sancțiunii va fi trecut. Va trebui să cerem o suspendare a executării sancțiunii, vom vedea dacă se întâmplă sau nu, apoi vom merge la TAS și vom vedea ce se întâmplă acolo”, a spus avocatul lui Sebastian Colțescu, potrivit PRO X.

Citește și Comunicatul emis de UEFA în cazul scandalului în care a fost implicat Sebastian Colțescu! Mesajul oficial al forului

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare