RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Sebastian Colțescu, „back in business”! Centralul a fost delegat la primul meci după scandalul din Liga Campionilor

Sebastian Colţescu (43 de ani) a fost delegat să arbitreze primul meci după scandalul rasist din Liga Campionilor!

Evenimentul petrecut la începutul lunii decembrie, în timpul partidei PSG – Istanbul Bașakșehir, a zguduit lumea fotbalului la nivel mondial.

Delegația de arbitri români din partida care a avut loc în ultima etapă a grupelor UEFA Champions League, PSG – Istanbul Bașakșehir, a fost protagonista unuia dintre cele mai controversate episoade din istoria recentă a competiției.

Totul s-a petrecut în minutul 15 al partidei, în momentul în care Sebastian Colțescu, al patrulea arbitru al brigăzii, i-a comunicat prin cască centralului Ovidiu Hațegan să-l avertizeze pe camerunezul din staff-ul turcilor, Pierre Webo. Colțescu a avut neinspirația de a-l identifica pe fostul atacant ca fiind “tipul ăla negru”, iar acest lucru a scandalizat jucătorii ambelor echipe care au decis în cele din urmă să nu mai continue meciul.

Citește și EXCLUSIV | Rezultatele din 2021 nu arată adevărata valoare a Craiovei! ,,Au un mijloc de echipă naţională”

Sebastian Colțescu a fost delegat din nou la un meci oficial, centralul va arbitra partida dintre Sepsi Sfântu Gheorghe și Astra Giurgiu din cadrul etapei a 18-a a Ligii 1.

Dani Coman, președintele girgiuvenilor, știa că Sebastian Colțescu va arbitra meciul de pe Stadionul Municipal din Sfântu Gheorghe și se bucură că centralul a revenit în circuit.

”Da, știam și noi că el ne va arbitra. Mă bucur pentru el, mai ales că nu merita tratamentul de care a avut parte mai ales la noi, în țară. Sebastian este un arbitru de valoare” a declarat Dani Coman pentru Digi Sport.

Presa din Turcia stă cu „ochii” pe centralul Sebastian Colțescu și a văzut că arbitrul a fost delegat la primul meci după scandalul rasist din Liga Campionilor.

Citește și EXCLUSIV | Mister elucidat! De ce nu vrea Cristi Borcea să preia Dinamo

 

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare