Chindia se pregătește de marele derby cu Petrolul, unul extrem de important în lupta pentru promovarea în Liga 1.

Ploieștenii vor să vină în număr mare la Târgoviște, însă Chindia le va oferi oaspeților doar 250 de invitații: intrarea este liberă.

„Va fi intrarea liberă, dar vom lua niște măsuri speciale pentru acest joc, ținând cont de suporterii echipei Petrolul. Au o galerie frumoasă, dar au momente când depășesc regulamentul și acest lucru nu face decât să le păteze imaginea lor și a echipei.

Am fost contactat de un lider al galeriei, le-am transmis că vor primi 250 de invitații înainte de meci, vor intra civilizat, au sectorul lor rezervat. Pentru suporterii noștri se vor face anumite filtre înainte de intrarea pe stadion, să vină cu un act de identitate la ei. Copiii sub 12 ani să vină însoțiți de o persoană matură, toată lumea primește invitații acolo, iar dacă vor fi persoane din Prahova care nu fac parte din galerie, vom încerca să le introducem într-o zonă de 50-100 de locuri, însă prioritari sunt suporterii noștri.

Nu cred că vor fi probleme, nu e o rivalitate foarte mare, vom pune la punct toate detaliile. Cred că stadionul va fi plin”, a ținut să transmită președintele Chindiei, Marcel Ghergu, la Sport Show, pe Columna TV.

Petrolul este pe locul 4 în Liga a 2-a. ”Lupii galbeni” vor juca duminică împotriva Chindiei Târgoviște, de la ora 15:00.

Publicată de FC Petrolul Ploiesti pe Luni, 4 martie 2019