Scoţienii au doar cuvinte de laudă la adresa lui Ianis Hagi: “A fost regele assist-urilor pentru Rangers!”

Rangers a reușit în acest weekend să își treacă în vitrină al 55-lea titlul de campioană în Scoția, după o pauză de 10 ani!

Elevii lui Steven Gerrard s-au impus fără drept de apel în runda cu numărul 32 din campionatul Scoției și s-au distanțat la 20 de puncte față de marea rivală Celtic. Formația de pe Ibrox a câștigat astfel matematic titlul de campioană, iar străzile din Glasgow au fost imediat invadate de suporterii “albaștrilor”.

Internaționalul român al celor de la Rangers, Ianis Hagi, a fost aruncat în luptă încă din primul minut în ultima etapă și i-a răspuns cum nu se putea mai bine fostei legende a lui Liverpool. Imediat după reluarea reprizei secunde, mijlocașul în vârstă de 22 de ani a izbutit să înscrie un gol și să stabilească scorul final, 3-0.

IanisHagi1

Scoțienii de la The Scottish Sun au făcut portretul celor 27 de fotbaliști care au contribuit la titlul de campioni din acest an, iar Ianis Hagi nu a “scăpat” nici el de cuvintele mari ale jurnaliștilor.

”Vedeta din România a fost transferat definitiv în această vară după ce împrumutul lui s-a dovedit un real succes. El a fost regele assist-urilor pentru Rangers, dar a marcat și goluri cruciale precum cele din victoriile cu Hibernian și St Johnstone. A strălucit atunci când a jucat în spatele atacanților”, au scris cei de la The Scottish Sun.

Ianis Hagi a bifat în acest sezon 36 apariții în toate competițiile în tricoul “albaștrilor”, reușind să marcheze 7 goluri și să ofere colegilor săi 11 pase decisive.

Citește și Gică Popescu, impresionat de Ianis Hagi, după titlul cucerit cu Rangers: ,,A moştenit asta de la tatăl său”