Gică Popescu, impresionat de Ianis Hagi, după titlul cucerit cu Rangers: ,,A moştenit asta de la tatăl său”

Ianis Hagi a reuşit o performanţă incredibilă, alături de Rangers, cu care a cucerit titlul cu numărul 55 din istoria clubului, dar şi primul din cariera sa.

Fiul ,,Regelui” a sărbătorit titlul alături de colegi, după ce rivala Celtic s-a împiedicat cu Dundee, iar duminică au primit şi tricourile de campioni.

rangers titlu profimedia 0595698928 scaled
Sursă foto: Profimedia Images

Gică Popescu, preşedinte Viitorul, a rămas impresionat de modul în care Ianis Hagi a evoluat pe toată durata campionatului pentru Rangers. Acesta mai este de părere că proiectul de la Rangers i se potriveşte perfect tânărului jucător.

,,De zece ani nu mai câștigaseră campionatul, este o performanță importantă pentru Rangers. Este primul trofeu câștigat de Ianis afară, este un început, de aici sperăm să vină și alte trofee. Rangers este o echipă de tradiție, cu un trecut frumos, este locul unde Ianis poate să crească.

hagi popescu scaled
Gica Hagi,Gica Popescu.

El a demonstrat ce poate în acest sezon, cred că mai avea nevoie de un declick și acesta tocmai a venit. Cred că Ianis a făcut un campionat foarte bun, evoluțiile lui au fost de la bune spre foarte bune. E încrezător, a moștenit asta de la tatăl său. Mai are nevoie de timp, de jocuri, dar anul acesta a fost un an excepțional pentru el. Dacă va rămâne la Rangers sperăm să câștige un nou titlu, să joace în Champions League, să aibă în continuare evoluții foarte bune.

Proiectul de la Rangers este genul de proiect în care orice fotbalist ar vrea să fie implicat. Gerrard l-a dorit foarte mult pe Ianis și asta s-a văzut în jocul lui. A fost printre cei mai buni pasatori din Scoția, de aici trebuie să meargă obligatoriu în sus, în niciun caz în jos.”, a declarat Gică Popescu, pentru Digisport.

26 de meciuri a jucat Ianis Hagi pentru Rangers în Premiership, reuşind 6 goluri şi 9 pase decisive.

6.000.000 de euro este cota de piaţă a mijlocaşului român, potrivit transfermarkt.com.

ianis hagi rangers profimedia 0595699801 scaled
Sursă foto: Profimedia Images

Citeşte şi În ce lumină apare Ianis Hagi după ce Rangers a luat titlul: „A arătat cât de mult a crescut această echipă”