RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Scenariu negru la Dinamo! DDB: ”Pierdem tot: palmares, culori, stemă!”

Problemele nu se mai termină la Dinamo. Nu doar atât, ele par să se agraveze din ce în ce mai mult pe zi ce trece.

DDB avertizează că dacă retrogradează, Dinamo pierde tot patrimoniul. Palmaresul, culorile și sigla pot fi folosite doar la nivelul Ligii 1 de către clubul din Ștefan cel Mare.

Situația stă în felul următor. Deși celălalt Dinamo, cel din Liga 4, ACS FC Dinamo, aflat în posesia lui Nicolae Badea, deține palmaresul și sigla Dinamo, clubul din Liga 1 a primit dreptul de folosință al acestora pe perioadă nedeterminată, în momentul în care a fost achiziționat de Negoiță.

ddb

Dar cei din programul DDB explică faptul că acest drept juridic ar fi valabil atât timp cât clubul rămâne în Liga 1. În caz contrar, retrogradarea ar aduce de la sine mutarea patrimoniului către formația din Liga 4 și ar însemna, practic, dispariția lui Dinamo.

„Trebuie să luăm o decizie care ne va urmări toată viața! Am făcut tot ce este omenește posibil, ca suporteri, în ultimul an, pentru a ne salva clubul. Am reușit să păstrăm jucătorii, i-am adus cu salariile la zi, am achitat rate la ANAF, am extras clubul onorabil din litigii, am redus din datorii, am avut grijă ca Dinamo să fie reprezentat în instanțe de avocați competenți, ne-am luptat cu gașca lui Cortacero și am asigurat cheltuielile curente ale clubului. 

Dinamo DDB

A venit și licența! Am pornit de la o datorie de 1.200.000 € și am ajuns la doar 245.000 €, cu 8 zile rămase să o strângem! Din păcate însă, rezultatele echipei ne sunt potrivnice și avem printre noi destui suporteri de moral. Ce nu înțeleg câinii ăștia este că Dinamo e sfâșiat din interior de zeci de ani. Dinamo a fost folosit, exploatat și chiar furat, ani în șir, era imposibil ca DDB să rezolve toate problemele în doar câteva luni.

Dinamo e obligatoriu să rămână în Liga 1, pentru a nu pierde suma considerabilă din drepturi TV și nici patrimoniul (palmares, culori, stemă). Acestea sunt ale clubului doar în Liga 1. Plus că Dinamo este Dinamo și aici este locul lui! Putem salva clubul pe linie sportivă și o vom face, însă e obligatoriu să luăm licența, altfel Dinamo va retrograda, iar asta înseamnă dispariția lui, practic!”, se arată în comunicatul emis de suporterii acționari din programul DDB.

dinamo ddb

Dinamo vine după înfrângerea cu ultima clasată, Poli Iași, și se află în acest moment pe locul 14, loc de baraj. A strâns 27 puncte în 28 meciuri. În ultimele două etape din sezonul regulat, ”câinii” au meciuri cu CFR Cluj și Academica Clinceni.

CITEȘTE ȘI –>> Nemulţumiri în rândul suporterilor din programul DDB, după Iaşi – Dinamo, 1-0: ,,Apar oportunişti care vând iluzii”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare