RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Nemulţumiri în rândul suporterilor din programul DDB, după Iaşi – Dinamo, 1-0: ,,Apar oportunişti care vând iluzii”

Suporterii lui Dinamo, prin intermediul programului DDB, sunt cei care mai ţin în viaţă clubul, după ce Pablo Cortacero nu a mai dat niciun semn.

Deşi la club situaţia financiară este aproape rezolvată, lucrurile din punct de vedere sportiv nu stau la fel de bine. Dinamo are opt meciuri fără victorie la rând în Liga 1, iar înfrângerera cu Poli Iaşi de aseară a cântărit mult pentru suporterii acţionari.

IasiDinamo9

Au început să apară primele tensiuni printre suporterii dinamovişti, iar Gheorghe Hăhăianu, membru DDB Buzău, este unul dintre cei care consideră că unele deciziil luate de cei din board-ul DDB nu sunt tocmai bune. Acesta a publicat un mesaj după eşecul lui Dinamo cu Poli Iaşi în care îţi expune nemulţumirile de conducerea clubului din Ştefan cel Mare acum.

Când clubul e condus din mijlocul galeriei. 

Eu refuz să cred că acesta este nivelul de exprimare al echipei Dinamo. Mă adresez vouă, suporteri cotizanți sau nu, cei care treceți și prin filtrul rațiunii  tot ceea ce trăim în ultimul an, nu doar prin latura emțională. Când există vid de putere provocat de inginerii puse la cale de afaceriști de carton, apar oportuniști care, speculând latura emoțională a suporterului dinamovist (sătul de umilințe), încep să vândă iluzii 

dinamo ddb

Scopul, nobil de altfel, de a salva clubul, se transformă încet, încet, într-o aface de familie care scoate în față liderii de galerie Bucurică si Tararache, care aruncă la înaintate un board DDB bine intenționat (dar numit de ei), care să gestioneze banii membrilor cotizanți  prin conturile APCH. Aura creată de aceștia prin coregrafiile plătite tot de noi le-a dat avânt, crezându-se manageri care pot conduce și un club de talia lui Dinamo din umbră. Iar când deții 20,06 din acțiuni la club, deși noi am votat pentru 27,5 % împrumutând clubul cu bani, acest fapt te face și mai important. 

Noi, cei mulți care credem în programul DDB, trebuie să intervenim urgent și să cerem separarea juridică a Programului DDB , alegerea noului Board care să ne reprezinte în cadrul unei Adunări Generale extraordinare. Toate aceste promisiuni au fost încălcate cu bună știință, iar celor care au luat atitudine li se răspunde cu cenzură (block), practică de domeniul trecutului. Așa se întâmplă când se calcă în picioare sistemele de valori după care ar trebui să se ghideze întreaga societate și când lăsam oportuniștii să ne controleze emoțioal . Asta pentru că în viața asta ar trebui să avem si altceva de făcut.”, este mesajul postat de acesta pe Facebook.

IasiDinamo8

În acest moment, Dinamo se află pe locul 14 în Liga 1, cu 27 de puncte acumulate în cele 28 de partide disputate până acum în campionat.

IasiDinamo10

Citeşte şi Jucătorii lui Dinamo, norocoși! Ultrașii amenință: ”După tot ce am făcut, asta s-ar fi întâmplat”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare