RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Scandalul declanșat de sistemul VAR în România continuă: “Vom avea abia peste opt-zece luni. Unii se văd în alte funcții”

Mihai Stoichiță, directorul tehnic al Federației Române de Fotbal, a declarat că forul prezidat de Răzvan Burleanu dorește introducerea sisteului VAR, dar nu în orice condiții.

De asemenea, Stoichiță nu a uitat de războiul dintre FRF și Liga Profesionistă de Fotbal și a criticat forul codus de Gino Iorgulescu, pentru bugetul salarial.

Am înțeles că ei își dau niște salarii exagerate pentru nivelul nostru. Am înțeles că sunt 2.000.000 de lei pentru 20 și ceva de angajați. Și ei vor să finanțăm noi acest proiect al VAR-ului. Cupa României e organizată de FRF și probabil că va fi prima care va beneficia de VAR.

sistem var

Să zicem că ne înțelegem cu Liga și implementăm VAR, dar asta nu se va întâmpla decât după opt-zece luni. Arbitrii trebuie instruiți, vom pierde o brigadă de arbitri pe etapă, cei mai buni arbitri trebuie să stea în camera VAR.

N-a spus nimeni că n-avem nevoie de VAR, ne dorim VAR. Dacă se va ajunge la o soluție între cele două foruri, introducerea sistemului va dura”, a declarat Mihai Stoichiță, la Digi Sport.

Directorul tehnic al FRF continuă războiul dintre forul lui Burleanu și LPF. Justin Ștefan, secretarul general al LPF, a declarat că vrea vea să obțină postul de președinte al FRF, iar Stoichiță nu a omis acest lucru.

Trebuie să fim echilibrați, nu să facem o luptă politică a unora care probabil se văd în alte funcții. E o problemă pe care vrem să o rezolvăm, dar într-un mod în care să fie echitabil pentru toate părțile, a mai spus Mihai Stoichiță.

mihai stoichita

Citește și Atac fără margini la adresa arbitrilor din Liga 1: ,,Trebuie să-i pregătim să arbitreze, nu pentru VAR! Habar nu au”

 

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare