RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Atac fără margini la adresa arbitrilor din Liga 1: ,,Trebuie să-i pregătim să arbitreze, nu pentru VAR! Habar nu au”

Implementarea sistemului VAR în Liga 1 pare tot mai evident o necesitate, având în vedere ultimele greşeli de arbitraj.

Meciul dintre Viitorul şi Academica Clinceni, încheiat 1-1, i-a făcut pe ilfoveni să se dezlănţuie la adresa arbitrului Marian Barbu, după ce acesta nu a acordat un penalty în minutul 82.

Sorin Paraschiv, managerul sportiv al celor de la Academica Clinceni, a vorbit la finalul jocului de ieri şi spune că nu era nevoie de VAR ca arbitrul să vadă că este penalty clar la duelul dintre Cojocaru şi Chunchukov.

,,Nu avem nevoie de VAR la o asemenea fază, nu avea nevoie de niciun arbitraj video. Nu ai cum să nu vezi așa ceva. Nu a vrut să dea! Credeți-mă, se închidea meciul și plecam cu 3 puncte acasă.

Paraschiv

Trebuie să pregătim arbitrii sa învețe să arbitreze, nu să îi pregătim de VAR! Păi ei nu știu să arbitreze! Nu se poate așa ceva, e o fază clară! După meci, pe Cojocaru îl durea piciorul, șchiopăta, i-am și zis.

Arbitrul era și în diagonală poziționat, nu avea cum să nu vadă. Ori nu știe, ori nu a vrut să dea. Cum să dăm noi sute de mii de euro să specializăm arbitrii la VAR, când ei nu știu absolut nimic? Habar n-au de fotbal!

Băiatul ăsta nu cred că a jucat în viața lui fotbal. Când cineva se aruncă peste tine, pe burtă, trebuie să știi și tu puțin că nu are nicio șansă la minge.“, a declarat oficialul ilfovenilor.

După acest joc, Viitorul Constanţa se află pe locul 10 în Loga 1, cu 29 de puncte adunate din 25 de meciuri disputate până acum.

De cealaltă parte, Academica Clinceni se află pe locul 6 în Liga 1, cu 37 de puncte strânse în 26 de partide jucate în acest sezon.

Viitorul Clinceni
© FOTO:Sport Pictures

Citeşte şi VIDEO | Adio play off pentru Viitorul! Egal obţinut în prelungiri cu Clinceni

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare