Andrei Cristea, după un nou eşec la Poli Iaşi: ,,Arbitrează niște băieți cu antecedente grave”

Meciul dintre Politehnica Iaşi şi FC Voluntari, din etapa a 25-a a Ligii 1, s-a terminat cu victoria ilfovenilor, scor 2-0.

Golurile partidei au fost marcate de jucătorul venit în această iarnă la FC Voluntari de la Craiova, Antoni Ivanov, în minutele 5 şi 67 ale jocului. Partida a fost una şi cu evenimente mai puţin bune, după ce Passaglia de la Iaşi a primit cartonaşul roşu, respectiv Agelov de la FC Voluntari.

Iasi Voluntari

Andrei Cristea, antrenorul celor de la Politehnica Iaşi, a vorbit despre prestaţia echipei sale din această seară. Acesta a acuzat şi arbitrajul la finalul jocului.

,,Trebuie să strângem rândurile, să fim mai uniți. Trebuie să adunăm puncte, indiferent cum o facem. Am pierdut pe greșeli individuale. La primul gol ne-au surprins pe contraatac, al doilea nici nu vreau să-l comentez. Au o echipă experimentată, cu Gabi Tamaș care e la prima tinerețe. E un moment zero, în care trebuie să arătăm că suntem bărbați, fotbaliști.

cristea

Eu am luat o echipă din mers, cu un lot și cu o pregătire făcute. Am încercat să-mi fac un staff, încerc să aduc și jucători, deocamdată nu am reușit. Eu am încă încredere în băieți, nu e târziu. Au fost cazuri în care echipele și-au revenit din momente mai grele. Capul sus, mai sunt multe meciuri! Acum ne lingem rănile, nu vreau să discut despre următoarea partidă, cu FC Argeș. Sper să ne recuperăm fizic și să redevenim echipa care eram cu puțin timp în urmă. La Viitorul am dominat partida. Mai devreme sau mai târziu, poate și divinitatea va fi de partea noastră.

VAR? Uitați-vă la meciul cu Astra. Acum, la 1-0 pentru ei, scapă Vega singur și îl opresc pentru un ofsaid. Arbitrează niște băieți cu antecedente grave în arbitraj. Sunt la început de drum, nu vreau să vorbesc mai mult.”, a declarat Andrei Cristea, după meciul cu FC Voluntari.

După această partidă, Politehnica Iaşi rămâne pe ultimul loc în Liga 1, cu 16 puncte acumulate din 24 de jocuri disputate până în prezent.

De cealaltă parte, FC Voluntari se află pe locul 14 în Liga 1, cu 24 de puncte adunate din 25 de meciuri jucate în campionat.

Iasi Voluntari 33

Citeşte şi Andrei Cristea și teoria conspirației: ”Evenimente ciudate contra acestei echipe!”