Scandal la Dinamo! Borja Valle, ieşire nervoasă la adresa lui Rufo Collado: ,,Ce sunt minciunile astea?”

borja valle dinamo

Situaţia de la Dinamo se complică pe zi ce trece, după ce problemele finaciare atârnă tot mai greu în Ştefan cel Mare.

Jucătorii echipei nu au mai rezistat după ce li s-a tot promis că li se vor vira banii din contract. Cel mai vehement a fost unul din cei mai noi jucători de la Dinamo.

Borja Valle este cel care s-a dus după antrenamentul de ieri la Rufo Collado pentru a-i cere explicaţii privind situaţia dezastruoasă de la club. Spaniolul nu a ţinut să aibă un dialog liniştit, ci s-a răstit la directorul de la Dinamo, potrivit gsp.ro.

borja valle

Era extrem de supărat și agitat, a intrat practic în Rufo. Borja era nervos și dădea din mâini, «Când? Voi chiar vă bateți joc! Ce sunt minciunile astea?! Să nu ne mai trimiteți mesaje că se bagă banii, dacă nu se bagă», s-a auzit dinspre Valle, potrivit sursei citate.

Rufo Collado a încercat să-l calmeze pe jucătorul lui Dinamo şi să-i spună că el face tot ce depinde de el pentru a rezolva lucrurile de la club, dar şi că aşteaptă veşi de la Cortacero ca toţi ceilalţi.

Rufo-Collado-dinamo

Lângă Borja Valle au venit după aceea şi ceilalţi jucători pentru a cere explicaţii în privinţa problemelor financiare.

Apele agitate au continuat la Dinamo şi în dimineaţa zilei de vineri. Cosmin Contra a decis să amâne antrenamentul de la ora 10:00 tocmai la ora 17:00. Antrenorul a mers la RIN pentru a discuta cu Rufo Collado şi Alex Couto despre situaţia de la club, pentru a şti ce să le comunice jucătorilor ulterior.

Cu toate problemele de la club, Dinamo încearcă să obţină trei puncte în restanţa cu Astra Giurgiu, de sâmbătă.

Citeşte şi S-a lămurit situaţia lui Dan Petrescu la CFR Cluj! ,,Lucrurile sunt foarte clare”