S-a lămurit situaţia lui Dan Petrescu la CFR Cluj! ,,Lucrurile sunt foarte clare”

Preşedintele care a revenit la CFR Cluj a ţinut să lămurească situaţia lui Dan Petrescu la CFR Cluj, după ce antrenorul a avut oferte din Turcia şi Arabia Saudită.

Marian Copilu, preşedintele de la Cluj care a lipsit în ultima perioadă de la echipă, a revenit acum la gruparea din Gruia şi a comentat evoluţia echipei din ultimele partide. Acesta a stat departe de fotbal din cauza unui deces în familie. Acum a revenit şi speră că lucrurile vor intra în normal.

,,Am revenit lângă echipă în duminica trecută, o dată cu meciul cu FC Argeș, de la Pitești. E adevărat că anterior lipsisem trei săptămâni, motivul l-a constituit o problemă din familie. Mai exact, a decedat mama mea, după ce a suferit un AVC. E un moment foarte greu de trecut, deși știu că ar trebui să fiu puternic și să fiu în stare să revin la viața normală. E greu, pentru că pierderea rămâne foarte mare.

marian copilu cfr cluj

Am tot văzut în ultima vreme foarte multe discuții despre subiectul acesta, poate au apărut discuțiile și fiindcă s-au petrecut multe lucruri neplăcute în echipă: accidentări, jucători indisponibili din cauza infectării cu coronavirus. Ghinionul a făcut ca trei dintre absenți să fie fundași centrali. Trei absenți din același compartiment, într-o perioadă în care noi aveam meciuri din trei în trei zile, în campionat și în Europa League”, a spus Copilu, potrivit gsp.ro.

Citeşte şi EXCLUSIV | Protest inedit pentru o legendă dinamovistă: “Nu mă mai uit la Liga 1!”

Oficialul a comentat şi situaţia lui Dan Petrescu, care a avut mai multe oferte în ultimul timp de a pleca de la CFR Cluj. Copilu spune că nu a existat nicio discuţie până acum cu antrenorul privind plecarea de la echipă.

,,Referitor la antrenorul nostru, Dan Petrescu, din punctul de vedere al clubului sunt foarte clare lucrurile: ne dorim măcar să-și ducă la capăt contractul, unul valabil până în vara anului 2022. Nici nu am avut până acum vreo discuție cu el legată de plecarea sa.

petrescu 2

Sper ca în aceste trei-patru zile libere pe care le-a avut să se fi odihnit cât de cât și să revină lângă echipă cu poftă de muncă, așa cum a avut și până acum”, a mai punctat preşedintele.

Cu Marian Copilu revenit la echipă, CFR Cluj a revenit la trei puncte în spatele liderilor din Liga 1, FCSB şi Craiova.

Citeşte şi VIDEO | Moment terifiant la derby-ul FCSB 2 – Dinamo 2! ,,Perla” lui Becali nu s-a mai ridicat de pe teren