RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

TENSIUNE MAXIMĂ între REDNIC și BRATU: „Să-și ia LICENȚA și apoi să vorbească!”

Duel de la distanță între Mircea Rednic și Florin Bratu. Tehnicianul lui Dinamo a criticat transferurile făcute de Bratu, acesta i-a răspuns tăios, iar Rednic a ținut să-l taxeze pe fostul mare atacant.

„Puriul” susține că pregătirea fizică nu s-a făcut așa cum ar fi trebuit, iar echipa e la pământ din acest punct de vedere.

„Bratu să-şi ia licenţa şi după să vorbească! Am făcut o constatare pentru că am făcut o analiză cu cei din staff, care nu erau băgaţi în seamă de Bratu.

Nu e normal ca ei într-o săptămână să nu facă niciun antrenament fizic. Să răspundă cel care a avut mână liberă, să-l întrebaţi pe Bratu despre jucători”, a declarat Mircea Rednic pentru Telekom Sport.

„Florin Bratu alături de jucători a câștigat cu Voluntari, a făcut 3-3 cu Steaua în deplasare. Tot Florin Bratu a câștigat cu Viitorul și cu Hermannstadt. Florin Bratu cu aceiași jucători a condus până în minutul 70 pe CFR Cluj cu 1-0.

Nu cred că e corect să se dea vina pe cineva. Îl respect enorm pe Mircea Rednic, dar mi-aș fi dorit să gestioneze altfel această situație. Eu nu am dat în Vasile Miriuță după ce am venit la echipă. El știe că echipa este pregătită, cu siguranță cei patru colaboratori i-au zis asta. Dar așa suntem noi, românii, încercăm să găsim alibiuri, iar aceste lucruri nu sunt în regulă”, a declarat Bratu, la Digi Sport.

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare