RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Sar scântei după al treilea meci consecutiv fără gol marcat de jucătorii lui Papură: ”Craiova are nevoie de alt antrenor”

Universitatea Craiova a făcut un joc modest contra celor de la Sepsi Sf. Gheorghe. Singura ocazie clară de gol a jucătorilor antrenați de Corneliu Papură a avut loc în minutul 60, prin Alexandru Cicâldău.

La finalul jocului, Ionel Dănciulescu a declarat că Universitatea Craiova are nevoie de alt antrenor cu experiență pentru a avea șanse reale la titlu.

Craiova are nevoie de un alt antrenor, un antrenor cu experiență, care se poate impune în vestiar, care poate impune o idee de joc.

Craiova, cu ce a arătat acum, nu e echipa care se poate bate la titlu”, a declarat Ionel Dănciulescu la Digi Sport.

ionel-danciulescu

Universitatea Craiova și Sepsi Sf. Gheorghe au remizat, scor 0-0, marți seara, în al doilea meci al etapei a 16-a a Ligii I. Partida s-a disputat în condiții de iarnă, pe arena “Ion Oblemenco”.

În urma acestui rezultat, Universitatea Craiova a ratat ocazia de a ocupa primul loc în clasamentul Ligii I, chiar și provizoriu. Elevii pregătiți de Corneliu Papură ocupă locul secund, cu 33 de puncte, în timp ce Sepsi e pe locul patru, cu 28 de puncte.

Citește și FOTO-VIDEO | Craiova – Sepsi Sf. Gheorghe, etapa a 16-a. Al treilea meci consecutiv fără gol marcat, pentru olteni

 

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare