Săpunaru, scos din echipă la Kayserispor. “Nu sunt de acord, dar iubesc clubul!”

Cristi Săpunaru nu va mai juca pentru Kayserispor chiar dacă mai avea un an de contract. Antrenorul l-a anunţat pe fundaşul român că nu mai intră în planurile sale.

În vârstă de 37 de ani, fostul internaţional le-a dat vestea suporterilor într-o postare pe contul personal de Instagram. Săpunaru nu vrea să conteste decizia antrenorului Hamza Hamzaoglu.

“Familia Kayserispor!

Vreau să vă mulţumesc pentru cei trei ani şi jumătate. M-am simţit ca acasă aici. A fost o perioadă frumoasă a carierei mele şi apreciez toată iubirea şi susţinerea arătate! Ştiu că mai am un an de contract, dar nimeni nu ştie ce se va întâmpla pe viitor… Am fost onorat să fiu (chiar dacă pentru o perioadă scurtă) căpitanul lui Kayserispor şi să am colegi minunaţi în această perioadă. 

Azi am fost informat de antrenor că nu mai fac parte din echipă şi nici din planurile sale. Respect decizia antrenorului, chiar dacă nu sunt de acord cu ea, dar trebuie să o respect, întrucât respect clubul. Vă doresc tot binele şi mereu voi pe aici cu inima şi voi susţine Kayserispor

#fightKayserispor!”, a anunţat fundaşul român.

sapunaru kayserispor

Săpunaru a jucat pentru Kayserispor cele mai multe meciuri din carieră, 105, cu unul mai multe decât partidele în care a evoluat pentru FC Porto.

În sezonul actual, Săpunaru a evoluat în 25 de meciuri de campionat pentru Kayserispor, echipa la care este legitimat şi Denis Alibec.

CITEŞTE ŞI: Victor Angelescu, declaraţie fără perdea: “N-am fost rapidist, dar de mic am urât Steaua!”