Victor Angelescu, declaraţie fără perdea: “N-am fost rapidist, dar de mic am urât Steaua!”

Victor Angelescu a vorbit despre momentul care l-a făcut să ia decizia de a investi la Rapid. Finanţatorul giuleştenilor a făcut şi o declaraţie fără perdea la adresa uneia dintre rivale.

În direct la Rapid TV, Victor Angelescu a povestit care a fost momentul în care s-a hotărât să investească la clubul giuleştean.

Rapid Steaua 1

“La meciul cu Steaua din Liga 4, pe Arena Naţională, mi s-a făcut pielea de găină, am zis că dacă vreau să investesc în fotbal, aici trebuie să investesc. Deci practic din cauza suporterilor, când am văzut aceea atmosferă.

N-am fost rapidist de mic, dar mereu am urât Steaua. Fiindcă era cea mai favorizată, toată lumea ţinea cu Steaua. Nu mi-au plăcut niciodată echipele care sunt ajutate de sistem, şi cu care din zece oameni ţineau şapte. Am prins puţin înainte, dar chestia asta a continuat şi în anii ’90” – a dezvăluit Angelescu.

Finanţatorul rapidist este convins că alb-vişiniii pot obţine promovarea la finalul actualului sezon.

“În momentul ăsta suntem pe loc promovabil, deci avem şanse. Nu m-am gândit niciodată cât voi fi aici. Am un obiectiv, să promovăm, şi apoi să ne consolidăm poziţia, să fim an de an în playoff, între primele trei, patru echipe şi să ne batem la titlu” – a explicat omul de afaceri.

După înfrângerea de la Craiova, Rapid joacă sâmbătă un meci capital cu CS Mioveni, echipa aflată pe locul al treilea în clasament.

CITEŞTE ŞI: EXCLUSIV | Mihai Iosif, lăudat de o glorie a Rapidului: “Este omul potrivit la locul potrivit”