Săptămâna decisivă pentru viitorul lui Radu Drăgușin! Anunțul dat de agentul jucătorului

Radu Drăguşin reprezintă noua speranţă a fotbalului românesc, după ce în acest sezon a bifat meciuri pentru prima echipă a lui Juventus la doar 19 ani.

După ce a debutat pentru naționala de tineret a României la Euro U21, în ultimul meci, 0-0 cu Germania, fundașul s-a întors în Italia și are parte de o surpriză uriașă.

radu dragusin andrea pirlo juventus profimedia 0587008112 scaled
Sursa Foto: Profimedia Images (Jonathan Moscrop/Sportimage via PA Images)

Conform informațiilor oferite de ProSport, Radu Drăgușin urmează să semneze prelungirea contractului cu Juventus. Agentul jucătorului, Florin Manea, este deja în Italia și urmează să semneze înțelegerea dintre jucător și club în cursul zilei de vineri.

Se specula deja de câteva zile de această prelungire de contract, atunci când același impresar a oferit câteva detalii despre negocierile purtate între oficialii lui Juventus și jucător.

radu dragusin juventus profimedia 0587008092 scaled
Sursa Foto: Profimedia Images (Jonathan Moscrop/Sportimage via PA Images) Radu Drăgușin

”Din ce am discutat eu, se bazează pe el, l-au pus cap de listă pentru resemnare, chiar și Agnelli a insistat, «dom’le, rezolvați situația cu Drăgușin, să știm ce facem». Deci se mizează foarte mult pe el.

Acum, avea și el două zile libere, trebuia să dea un examen pentru bacalureat, s-a accidentat Chiellini la naționala Italiei, a sunat Pirlo, ne-a informat imediat team managerul, pe 31 cel târziu trebuie să fie la Torino că este în lot pentru meciul cu Torino”, a declarat pe 28 martie Florin Manea, conform sursei menționate.

dragusin radu

Radu Drăgușin a ajuns la Juventus în 2018, de la Regal București, pentru 250.000 euro.

CITEȘTE ȘI –>> VIDEO| Radu Drăguşin, după ce a fost ţinut pe bancă de Mutu în România U21 – Olanda U21, scor 1-1: ,,Mister face alegerile”