WTA a analizat șansele lui Sabalenka cu Simona Halep: “Nu ai deloc o misiune ușoară!”

Simona Halep și Aryna Sabalenka vor juca în cursul zilei de astăzi în semifinalele turneului de la Stuttgart!

Cea mai bună tenismenă din România a reușit să treacă fără probleme de primele dueluri din Germania, iar acum o va întâlni pe Aryna Sabalenka (locul 7 WTA), în penultima fază a întrecerii de la Stuttgart. Partida dintre cele două urmează să se dispute astăzi, în jurul orei 19:30.

Cu doar câteva ore înaintea confruntării dintre cele două sportive, site-ul WTA a prefațat duelul și consideră că Sabalenka nu va avea deloc o misiune ușoară contra Simonei Halep. Fostul lider mondial conduce cu 3-1 în meciurile directe, astfel că pleacă cu un moral bun înainte de partida care îi poate asigura marea finală.

sabalenka-halep

Imaginează-ți că ești Aryna Sabalenka și tocmai ai reușit să ajungi în semifinale după un meci teribil, încheiat cu 7-5, 4-6, 6-1 în fața lui Anett Kontaveit. Iar acum o ai în față pe Halep. Ești numărul 7 în lume și ești cel mai slab clasată din cele patru sportive din semifinale. Nu ai deloc o misiune ușoară, scriu cei de la wtatennis.com.

Ce spune Simona Halep, înainte de duelul cu Aryna Sabalenka

halep
Sursa foto: Profimedia Images

Am jucat cu Sabalenka de multe ori şi ştiu la ce să mă aştept. Loveste foarte puternic, este foarte puternică. Aşa că trebuie doar să mă concentrez asupra jocului meu şi să încerc să o împing înapoi şi să fiu agresivă dacă pot, a spus Simona Halep, conform aceleiași surse.

Citește și Reacția Simonei Halep după calificarea în semifinale la Stuttgart: ”Aceasta cred că este cheia succesului”