RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Salariul impresionant pe care îl primește Mihăilă la Parma: „Altfel se simte atunci când se uită pe card!”

CSU Craiova a dat un adevărat tun financiar în această vară prin vânzarea lui Valentin Mihăilă la formația din Serie A, Parma!

Tânărul internațional român, Valentin Mihăilă (20 de ani), a semnat un contract valabil pe 5 sezoane cu italienii de la Parma, iar echipa lui Mihai Rotaru a primit în schimbul său suma de 8.5 milioane de euro. 

Impresarul român, Giovanni Becali, a vorbit despre mutarea lui Mihăilă în Italia și este de părere că acest transfer a fost de bun augur pentru fostul atacant al Craiovei. Agentul a dezvăluit și salariul impresionant pe care îl încasează fotbalistul la Parma, în comparație cu suma pe care o primea de la Mihai Rotaru, în perioada în care acesta evolua în Bănie.

giovanni-becali-dinamo

 

„Sunt în relații foarte bune cu Mihai Rotaru. Cum să fie supărat pe mine? I-am băgat peste 8 milioane de euro în conturi cu un transfer. Lumea fotbalului așa este, cu Octavian Popescu au avut toate posibilitățile din lume să îl păstreze, dar au ales altfel.

Cu Valentin Mihăilă au reușit un profit frumos. Păi, voi știți ce salariu avea Mihăilă la Craiova? 3.000 de euro pe lună! Acum ia 600.000 de euro pe an! Altfel te simți fotbalist când te uiți pe card și nu ai grija banilor. Stă altfel haina pe tine!”, a spus Giovanni Becali, potrivit Pro Sport.

3 apariții a bifat Valentin Mihăilă în tricoul formației de pe Ennio Tardini din momentul transferului de la CSU Craiova.

6.000.000 de euro este cota de transfer a atacantului în vârstă de 20 de ani, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com. Valentin Mihăilă a semnat un contract valabil cu cei de la Parma până la data de 30 iunie 2025.

Citește și Sorana Cîrstea ”a luat foc”: ”Vreau să plec acasă, dar nu pot. Se fac bani de pe urma noastră!”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare