“S-a vorbit că nu am vrut să joc” Primele declarații după transferul la FCSB

Fundașul Claudiu Belu de la Astra Giurgiu va juca pentru FCSB începând din vară. Jucătorul a fost la palatul lui Gigi Becali pentru a semna înțelegerea cu roș-albaștrii.

Potrivit Telekom Sport, Belu (25 de ani) va câștiga 10.000 de euro pe lună la FCSB. Fundașul dreapta mai are contract cu Astra până la 30 iunie 2019.

View this post on Instagram

⚡️

A post shared by Claudiu Belu (@claudiubelu) on

Da, am semnat. Mai am la Astra de jucat şi de-abia din vară o să merg. Cred că a fost o prostie (n.a. – discuţia legată de un presupus blat la Astra – FCSB). S-a vorbit şi de mine, că nu am vrut să joc. Am avut entorsă, am stat două săptămâni şi de-abia acum pot juca.

Nu vreau să vorbesc de acum despre ce o să se întâmple. Mai am de jucat la Astra până în vară, încercăm să câştigăm meciurile care ne-au mai rămas şi sunt încrezător. Am făcut un antrenament şi mă ajută şi pauza asta competiţională cu naţionala ca să pot reveni la 100%“, a spus Claudiu Belu pentru Telekom Sport.

CITEȘTE ȘI -> Becali a anunțat un nou transfer la FCSB! „Trebuie să lase cluburile și femeile”

În acest sezon al Ligii 1, Belu a reușit 2 goluri și 3 pase decisive în 22 de partide pentru Astra.

De-a lungul carierei, Claudiu Belu a mai evoluat pentru Poli Timişoara, Concordia Chiajna, ASA Târgu Mureş. Este cotat de Transfermarkt la 1 milion de euro.