ULTIMA ORĂ | Becali a anunțat un nou transfer la FCSB! “Trebuie să lase cluburile și femeile”

Gigi Becali a anunțat că fundașul Claudiu Belu de la Astra Giurgiu va juca pentru FCSB începând din vară. Becali a discutat cu jucătorul în vârstă de 25 de ani și i-a transmis să renunțe la viața extrasportivă agitată.

Claudiu Belu Iordache joacă pe postul de fundaș dreapta și mai are contract cu Astra până la 30 iunie 2019.

View this post on Instagram

⚡️

A post shared by Claudiu Belu (@claudiubelu) on

E rezolvat transferul! L-am luat pe Belu! L-am băgat în ședința, că e talentat, dar trebuie să lase cluburile, distracțiile și femeile. I-am zis și el a zis că da! L-am văzut foarte hotărât. I-am zis că în 2-3 ani poate să ajungă milionar, prinde un contract afară. Din vară vine. L-am luat dinaintea meciului cu Astra. 

A terminat-o cu viaţa aia extravagantă. Nu mai fumează de o săptămână. Mi-a promis asta şi îl cred. Nu mai are treabă cu cluburile şi cu femeile. Acum are o femeie, nu femei cum avea înainte. I-am zis <Eşti talentat. Îmi placi, eşti tehnic, urci cu mingea, dai goluri>. Dar fotbalul nu are nimic în comun cu cluburile şi femeile“, a spus Gigi Becali la Pro X.

În acest sezon al Ligii 1, Belu a reușit 2 goluri și 3 pase decisive în 22 de partide pentru Astra.

De-a lungul carierei, Claudiu Belu a mai evoluat pentru Poli Timişoara, Concordia Chiajna, ASA Târgu Mureş. Este cotat de Transfermarkt la 1 milion de euro.

View this post on Instagram

🖤⚡️

A post shared by Claudiu Belu (@claudiubelu) on

View this post on Instagram

☀️

A post shared by Claudiu Belu (@claudiubelu) on