S-a umplut paharul pentru Nicolo Napoli: “Dacă nu pleacă ei, plec eu!”

Continuă tensiunile în vestiarul celor de la Poli Iași! Tehnicianul moldovenilor, Nicolo Napoli vrea excluderea din lot a doi jucători.

Antrenorul italian, Nicolo Napoli spune că a cerut Comitetului Director de la Poli Iași excluderea din lot a veteranului Andrei Cristea și Andreias Calcan. Tehnicianul “Trupei din Copou” spune că dacă cei doi jucători nu vor pleca nu va mai continua la formația din Molodova.

“Calcan a greșit pe teren la o fază, a dat mingea afară singur, iar eu am avut o reacție. A fost o fază normală de joc în care jucătorii greșesc și antrenorii încearcă să facă mai bine. Dar astăzi, el trebuia să vină la mine în vestiar să-mi spună, nu să iasă în fața jucătorilor.

Calcan

S-a băgat în față la toți și pentru asta l-am jignit, da. Vii la mine în vestiar, vorbim între patru ochi. L-am dat afară. Și pe el, și pe Andrei Cristea. Am cerut Comitetului Director să-i excludă pe Cristea și pe Calcan. Asta e propunerea mea. Dacă nu vor pleca ei, plec eu. Ce a făcut Andrei Cristea?

AndreiCristea

A urlat la mine în timpul meciului, că sunt un antrenor de ….. Este sub demnitatea mea să ascult asta. Eu am venit cu inima deschisă la Poli Iași, nu să mă lupt cu fotbaliștii din interior”, a declarat Nicolo Napoli pentru ProSport

napoli
Nicolo Napoli

Poli Iași este pe locul 15 în Liga 1, cu 14 puncte. Etapa viitoare, fomația lui Nicolo Napoli se deplasează la Buzău pentru întâlnirea cu Chindia Târgoviște.

Citește și Tensiuni în vestiarul lui Poli Iași din cauza banilor! Calcan: ”Deja sunt antecedente”