Tensiuni în vestiarul lui Poli Iași din cauza banilor! Calcan: ”Deja sunt antecedente”

Poli Iași a pierdut acasă cu FC Voluntari, scor 0-1, în etapa a doua a play-out-ului Ligii 1. Unicul gol a fost marcat de Ivan Pesic, în minutul 30.

La interviul de după meci, Andreias Calcan, extrema moldovenilor a recunoscut că, deși au scăpat de ultimul loc din campionat, situația în Copou e destul de tensionată din cauza problemelor financiare. Jucătorul a dezvăluit că în ultima săptămână a avut loc un conflict în lotul lui Nicolo Napoli din cauza restanțelor salariale.

calcan poli iasi

”Contează partea financiară, știți bine problemele care au fost, cu jucători plătiți preferențial. Nu pot să comentez foarte multe, probabil pe unii banii îi motivează mai mult, pe alții mai puțin. Știind că s-au făcut plățile în acest fel… Vă dați seama, unii au trei luni (n.r. restanțe salariale), alții patru luni, alții sunt la zi, probabil afectează.

A fost un mic conflict săptămâna asta, o mică ceartă, nu trebuie să ajungem acolo. Sunt unii jucători mai agresivi verbal. Deja sunt două-trei antecedente, au mai fost, am trecut peste ele. Eram într-un moment bun, urcasem un loc în clasament.Dacă reușeam să câștigăm, eram într-o situația bună. Atmosfera din vestiar s-a schimbat, apasă, asta s-a văzut și în meci”, a declarat Andreias Calcan, după eșecul cu Voluntari.

jhfyfy

 

În urma acestui rezultat, FC Voluntari urcă pe locul 11, cu 20 puncte, iar în etapa următoare primesc vizita celor de la FC Viitorul, pe 26 aprilie.

CITEȘTE ȘI –>> VIDEO | Poli Iași a pierdut la limită cu FC Voluntari și a ratat șansa de a trece peste Dinamo