S-a terminat telenovela ”Darius Olaru la FCSB”! Gigi Becali a făcut ANUNȚUL

Foto: Fanatik

Gaz Metan Mediaș declarase prin gura lui Cristi Pustai, directorul tehnic al clubului ardelean, că sunt deschiși la orice fel de negociere în ceea ce privește transferul mijlocașului Darius Olaru, 20 de ani, la FCSB.

Joi, Gigi Becali a declarat că oficialii Gazului i-au refuzat oferta de 350.000 de euro și alți zece la sută dintr-o vânzare ulterioară a mijlocașului. Mai mult, Becali l-ar fi oferit medieșenilor și pe Daniel Benzar. Refuzul Mediașului a fost motivat printr-un transfer al lui Olaru în străinătate: Gigi Becali bani

“S-a terminat. Am făcut ofertă 350.000, zece la sută, plus că le dau banii acum şi îl iau în iarnă şi plus că li-l dau pe Benzar, care i-am spus că, în opinia mea, pe postul pe care joacă Olaru acum, Benzar al meu e mai bun. Daniel Benzar e mai bun decât Olaru pe postul lui. Eu vreau să-l folosesc pe Olaru pe un alt post. Au spus că ei vând numai în străinătate. Le-am mulţumit, să fiţi sănătoşi, să vă dea Dumnezeu mult noroc să vindeţi mult, mult, mult în străinătate.

Citește și BECALI l-a vrut și pe Grozav la FCSB! Răspunsul l-a lăsat MASCĂ: „I-am dat 25.000 de euro pe lună”

darius olaru 1

Dacă încearcă să scoată mai mult, să mi-l dea împrumut şi să facă un preţ, să văd eu dacă poate pe postul ăla, acolo, unde vreau eu. Dar ei vând numai afară. Şase luni să mi-l lase. Mie pe postul ăla, mijlocaş central, unde nu găsesc… Dintre toţi, ce îmi place mie pentru postul ăla e Verratti (n.r. – Marco Verrati de la PSG). Aşa vreau. Bine, păstrând proporţiile. Mie îmi place genul lui Verratti, care deposedează, care urcă, care mai face şi un dribling, care mai dă şi la poartă”, a declarat Becali, la Pro X.