BECALI l-a vrut și pe Grozav la FCSB! Răspunsul l-a lăsat MASCĂ: “I-am dat 25.000 de euro pe lună”

Gigi Becali a vrut să-l aducă și pe Gicu Grozav la FCSB!

Omul de afaceri s-a lovit însă de refuzul lui Grozav, deși jucătorul a primit un salariu foarte mare pentru Liga 1: 25.000 de euro pe lună.

În cele din urmă, Grozav a preferat să ajungă la Dinamo, chiar dacă roș-albii riscă să nu prindă din nou play-off-ul.

Grozav Dinamo

“E un jucător valoros. Băiatul ăsta e adevărat. Eu am văzut mulţi, că sunt albastru-roşu, că sunt alb-roşu, că sunt câini. Bă, dar ăsta e adevărat câine! Dacă i-am dat eu 25.000 pe lună şi m-a zis: <Băi, nea Gigi, iartă-mă…> Nici nu mi-a zis el. Am vorbit cu el, după aia i-a spus lui MM: <Spune-i lui nea Gigi să mă ierte, că am şi eu un defect.> Adică că el e dinamovist prea înrăit şi că preferă să meargă el pe zece mii”, a spus patronul roș-albaștrilor, la Pro X.

“Îţi dai seama cât de adevărat… Tot respectul, adevărat dinamovist! Mi-a zis: <Domne, eu nu joc la două echipe în România.> Dar mie nu-mi spunea, îmi mulţumea. <Mulţumesc, nea Gigi!> Dar îi era ruşine să-mi zică. <Spune-i lui nea Gigi să nu mă mai sune, că eu nu joc la două echipe, eu din respect nu-l refuz pe el. Dar la două echipe nu joc. Eu la CFR Cluj şi la Steaua nu joc în România>”, a mai povestit Becali.