RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

S-a decis viitorul lui Drăguşin la Juventus: ,,În mare parte semnează cu ei”

Radu Drăguşin reprezintă noua speranţă a fotbalului românesc, după ce în acest sezon a bifat meciuri pentru prima echipă a lui Juventus la doar 19 ani.

În urma evoluţiilor de la Juventus, lui Drăguşin i se va prelungi, cel mai probabil, contractul cu italienii antrenaţi de Andrea Pirlo.

profimedia 0583300843 scaled
Sursa foto: Credit- Jonathan Moscrop/Sportimage, Profimedia Images Radu Drăgușin

Florin Manea, impresarul lui Radu Drăguşin, a vorbit despre viitorul contract pe care îl va semna Radu Drăguşin. Acesta anunţă că în mare parte internaţionalul de 19 ani va juca la Juventus şi în sezoanele următoare.

„În mare parte da, semnează cu Juventus, după ce se termină cu lotul cred că voi zbura la Torino și vom avea o discuție finală, el este în ultimele șase luni, oricând poate să semneze cu oricine.

FlorinManeaDragusin

Și atunci și Juventus sunt puțin circumspecți să îl bage. Dar în momentul în care va semna, eu cred că va avea mai multe meciuri la Juventus, la echipa mare.

Din ce am discutat eu, se bazează pe el, l-au pus cap de listă pentru resemnare, chiar și Agnelli a insistat, «dom’le, rezolvați situația cu Drăgușin, să știm ce facem». Deci se mizează foarte mult pe el.

Acum avea și el două zile libere, trebuia să dea un examen pentru bacalureat, s-a accidentat Chiellini la naționala Italiei, a sunat Pirlo, ne-a informat imediat team managerul, pe 31 cel târziu trebuie să fie la Torino că este în lot pentru meciul cu Torino., a declarat radu Drăguşin, pentru ProSport.

radu dragusin andrea pirlo juventus profimedia 0587008112 scaled
Sursa Foto: Profimedia Images (Jonathan Moscrop/Sportimage via PA Images)

Citeşte şi VIDEO| Radu Drăguşin, după ce a fost ţinut pe bancă de Mutu în România U21 – Olanda U21, scor 1-1: ,,Mister face alegerile”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare