S-a decis succesorul lui Vintilă? “Aș avea o discuție cu Gigi Becali”

Rezultatele sub așteptări ale roș-albaștrilor de după reluarea sezonului au șubrezit scaunul actualului antrenor al vicecampioanei.

Iar mai mulți tehnicieni experiementați stau la pândă pentru a ajunge pe banca trupei patronate de Gigi Becali. Unul dintre ei este și Eugen Neagoe, liber de contract după despărțirea de Hermannstadt.

„La FCSB nu este un vestiar greu. Sunt jucători foarte talentați, de valoare, dar nu cred că este un vestiar greu de gestionat. Eu cred că Gigi vorbește mai mult la televiziuni decât cu echipa, cu antrenorul. Aș avea o discuție cu Gigi Becali. Normal că aș discuta cu el dacă m-ar chema la o cafea”, a spus Neagoe pentru Pro Sport. 

neagoe

Antrenorul e convins că FCSB nu va avea șanse la titlu nici în sezonul următor dacă nu își va îmbunătăți lotul.

“Eu în momentul de față eu nu cred că Gigi Becali face tot. Că mai spune: „Bagă-l pe ăla, vreau să joace ăla”, da, dar nu cred că se bagă la antrenamente sau chestii d-astea. Dacă rămâne lotul actual nu le dau șanse nici anul viitor, nici la locurile 2-3. Totul pleacă din poartă, de la apărare. Au jucători foarte buni ofensivi”, a completat tehnicianul de 52 de ani.

CITEȘTE ȘI –>> Ziua în care naționala a scris istorie! 26 de ani de la duelul România – Argentina de la World Cup 1994