RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Rotaru a vorbit despre viitorul Universității Craiova: „Eu mi-am propus un proiect până în 2023!”

Universitatea Craiova are un start de sezon foarte bun în Liga 1, cu șapte victorii obținute în primele opt meciuri disputate!

Finanțatorul oltenilor, Mihai Rotaru, a vorbit despre proiectul de la Universitatea Craiova, cât valorează echipa dacă ar fi să o vândă în acest moment și ce se va întâmpla în anul 2023, atunci când planul actualului patron va lua sfârșit.

Craiova ar face 0 euro astăzi! Craiova se transmite, nu se tranzacționează. Eu mi-am propus acum șapte ani să ies peste zece ani, adică în 2023. Fotbalul nu este un business, fotbalul înseamnă suporteri, sentimente. Cine vrea să investească în fotbal ca-n business, să uite! Gigi Becali are 15 milioane pe pierdere.

Investesc pentru că sunt suporter al Universității Craiova, sunt din zonă și consideră că trebuie să dăm ceva înapoi comunității. Dacă în 2023 n-am reușit să duc Craiova unde vreau… oricum planul meu a fost de zece ani. Când voi ieși, dacă mi-am recuperat ceva din bani, foarte bine, dacă nu, o dau mai departe pe un euro”, a declarat Mihai Rotaru pentru Digi Sport.

De la venirea lui Mihai Rotaru la echipa olteană, Universitatea Craiova a reușit cea mai bună performanță chiar în sezonul trecut, clasându-se pe locul al doilea, în spatele formației CFR Cluj, care a obținut titlul de campioană chiar pe stadionul Ion Oblemenco.

În acest moment Universitatea Craiova este liderul din Liga 1, cu 21 de puncte acumulate în cele 8 meciuri disputate în actualul sezon. Până la eșecul din etapa trecută cu Clinceni, scor 0-1, oltenii veneau după 7 victorii consecutive.

Citește și FOTO | Apariție surprinzătoare pe străzile Bucureștiului! Cum își petrece timpul liber Simona Halep

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare