RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

FOTO | Apariție surprinzătoare pe străzile Bucureștiului! Cum își petrece timpul liber Simona Halep

Fostul lider mondial se află în România, acolo unde își petrece vacanța, după ce nu s-a mai înscris la un alt turneu după cel de la Roland Garros!

Simona Halep (locul 2 WTA) a bifat ultima apariție pe terenul de tenis în turneul de la Roland Garros, acolo unde a fost eliminată prematur de poloneza, Iga Swiatek. Fostul lider mondial a luat o pauză de la tenis și își petrece timpul liber făcând diverse activități.

În cea mai recentă apariție, constănțeanca s-a afișat în cursul zilei de astăzi, în sectorul 1 din București, acolo unde a fost surprinsă coborând dintr-o mașină cu brațele pline de cadouri. Jucătoarea în vârstă de 29 de ani era îmbrăcată cu totul diferit față de cum o știu fanii acesteia, arătându-se destul de relaxată.

Simona Halep a decis să nu participe la turneul Premier de la Ostrava din cauza situației actuale provocate de pandemia cu coronavirus. Halep a declarat încă de la începutul acestei luni că nu se va înscrie la turneul din Cehia și va prefera să își petreacă timpul plimbându-se pe străzile din România.

„Dacă va fi ca aici, o bulă, voi merge la Australian Open, în condiții de maximă securitate sanitară. Dacă nu pot să mă antrenez timp de 2 săptămâni, evident că nu pot să joc. S-a terminat pentru mine acest sezon, nu m-am înscris la Ostrava. Aștept să mă odihnesc și să mă plimb pe străzi acasă!” a declarat Simona Halep, potrivit Gazeta Sporturilor.

Citește și Continuă războiul declarațiilor între Rotaru și Mititelu! Rotaru: “În prima ligă va fi momentul adevărului!”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare