România U21 va juca din nou cu Anglia! FRF a anunțat când va avea loc partida

Echipa națională de tineret a României va disputa două meciuri amicale cu Anglia și Georgia în luna septembrie a acestui an, în vederea pregătirii turneului final din 2023, unde “tricolorii” sunt deja acolo în calitate de țară organizatoare!

Federația Română de Fotbal a anunțat când vor avea loc cele două partide amicale pentru selecționata lui Adrian Mutu. Cele două confruntări ale tinerilor fotbaliști români se vor disputa pe 3 septembrie în compania Angliei, respectiv pe 7 septembrie cu Georgia.

„Calificată deja la EURO 2023 din postura de țară gazdă, România U21 a început să își planifice meciurile de pregătire. Astfel, primele două partide al tricolorilor Under 21 se cunosc. Aceștia vor întâlni Anglia, pe 3 septembrie, și Georgia, pe 7 septembrie. Ambele jocuri se vor disputa pe teren propriu. Locul de disputare și ora de începere vor fi stabilite ulterior.

Așadar, naționala de tineret a României începe pregătirea pentru EURO 2023 cu reprezentativa similară a Angliei. Ultima întâlnire dintre cele două formații a avut loc la EURO 2019, în faza grupelor, în Italia, la Cesena, unde elevii pregătiți atunci de Mirel Rădoi s-au impus cu 4-2.

La începutul lunii iunie, naționala de seniori a României va avea și ea aceeași adversari. Tricolorii vor disputa două partide amicale și vor întâlni Georgia, în țară, pe 2 iunie, și Anglia, în deplasare, pe 6 iunie”, apare pe site-ul oficial al celor de la FRF.

România U21 va juca în grupă cu Germania, Ungaria și Olanda în perioada 24-31 martie. Țara noastră va disputa toate meciurile la Budapesta.

Citește și -> Gigi Becali îi dă planurile peste cap lui Adrian Mutu: „Pe noi ne interesează situația clubului nostru!”