Gigi Becali îi dă planurile peste cap lui Adrian Mutu: “Pe noi ne interesează situația clubului nostru!”

Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB, nu este de acord să lase jucătorii eligibili la echipa națională de tineret pentru Euro U21, de la finalul lunii martie din acest an!

Situația inedită din acest an face ca meciurile de la EURO U21 și cele din Liga 1 să se suprapună. Acest lucru a dat însă peste cap planurile selecționerului Adrian Mutu, care își dorește să aibă de partea sa cei mai buni jucători ai momentului.

CFR Cluj este într-o situație asemănătoare cu roș-albaștrii, iar meciul direct dintre FCSB și ardeleni este doar cu câteva zile înainte de începutul Campionatului European de tineret din acest an.

Gigi Becali

“Pe noi ne interesează situația clubului nostru. Ne interesează să luăm campionatul și să ne calificăm în Liga Campionilor. Dacă nu ne obligă regulamentul în vreun fel, ne vom concentra pe titlu. E o luptă grea pentru locul 1. Edi a făcut din CFR cam ce a vrut, echipa joacă mai combinativ decât înainte. E un antrenor bun, chiar dacă face pe filozoful uneori!”, a declarat Gigi Becali pentru PRO X.

FCSB ar rămâne fără 5 jucători importanți din echipă, în timp ce clujenii nu s-ar mai putea baza pe 4 dintre ei. România se află în Grupa A, alături de Ungaria, Germania și Olanda.

Citește și -> Reacția lui Gigi Becali după ce a aflat ce salarii au cei de la CSA: „Vom câștiga procesele și-i vom duce în Liga 4!”