România, misiune grea fără Rădoi pe bancă: “Este cea mai mare pierdere în acest moment!”

ianis hagi mirel radoi

Ghinion teribil pentru selecționerul Mirel Rădoi, cu doar câteva zile înainte de startul campaniei de calificare pentru CM 2022!

Prima reprezentativă a României va fi nevoită să se descurce în primele trei partide din preliminariile Mondialului din 2022 fără Mirel Rădoi, infectat cu COVID-19. Tehnicianul în vârstă de 39 de ani încearcă în aceste zile o modalitate prin care să obțină două rezultate negative, lucru care i-ar permite accesul pe banca “tricolorilor” în zilele următoare.

Absența selecționerului este considerată cea mai mare pierdere pentru România, chiar înaintea primelor meciuri din acest an. Florin Bratu, fostul jucător al lui Dinamo, este de părere că Mirel Rădoi era cel mai important om din angrenajul primei reprezentative, iar lipsa sa din vestiar și de la marginea terenului va fi un dezavantaj uriaș pentru jucătorii noștri.

bratu 2

 

“E complicat cu lipsa lui Mirel Rădoi. Sper să se rezolve zilele acestea și să fie negativ, ca să spun așa. Trebuie să revină lângă echipă. Când lipsește un jucător, doi, îi mai poți înlocui, dar atunci când nu e antrenorul principal e extrem de complicat, mai ales când nu ai o relație de zi cu zi cu echipa, așa cum se întâmplă cu un tehnician la o echipă de club.

Cred că rolul lui Mirel este extrem de important și sper să fie lângă jucători, lângă echipă. Transmiți mesajele foarte bine. Jucătorii sunt obișnuiți cu el, el a făcut selecția și îmi doresc să revină la echipă, altfel nu văd bine lucrurile. Avem meciuri foarte, foarte complicate, însă cred că cea mai mare pierdere este Mirel Rădoi în momentul de față!”, a spus fostul atacant, potrivit GSP.

Citește și Convocarea lui Florinel Coman, explicată de staff-ul României: „Ăsta a fost motivul pentru care ne-am decis!”