RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Convocarea lui Florinel Coman, explicată de staff-ul României: “Ăsta a fost motivul pentru care ne-am decis!”

Lista finală cu jucătorii convocați la prima reprezentativă a României a atras în ultimele zile mai mulți contestatari, iar prezența lui Florinel Coman a reprezentat o surpriză pentru multă lume!

După ce a anunțat lotul final pentru primele partide din campania de calificare pentru Campionatul Mondial din 2022, Rădoi a fost imediat tras la răspunde pentru alegerile făcute. Doi dintre oamenii care au avut de obiectat în privința jucătorilor convocați au fost Gică Craioveanu, care nu înțelege absența lui Alexandru Mitriță și Florin Prunea, care nu este de acord cu convocarea lui Florinel Coman.

Secundul echipei naționale a României, Nicolae Dică, cel care îi va ține locul pe banca tehnică selecționerului infectat cu COVID-19, a vorbit despre cazul lui Florinel Coman. Fostul antrenor al FCSB-ului a explicat decizia pe care staff-ul tehnic al “tricolorilor” a luat-o în privința convocării atacantului în vârstă de 22 de ani și a mărturisit că aportul lui Coman de la echipa de club a contat foarte mult în această alegere finală.

dinamo fcsb coman puljic

„Important e ce faci la naţională, cum te antrenezi, cum joci. Poate la club dai un randamernt mai bun, poate te antrenezi mai bine. Poate la naţională nu te antrenezi cum trebuie sau nu dai randamentul respectiv. Pe noi ne interesează ce faci la naţională, poate la echipa de club eşti cel mai bun, dar la naţională nu dai randament.

Citește și Mesajul lui Toni Petrea pentru Florinel Coman înaintea derby-ului cu CFR Cluj: „Este un jucător valoros și trebuie să demonstreze”

Coman, ultima dată la naţională, a fost la meciul cu Austria, a jucat titular şi a făcut un joc foarte bun. A revenit după accidentare şi a jucat meci de meci titular, cu evoluţii din ce în ce mai bune, din punctul nostru de vedere, chiar dacă în ultimele meciuri nu a reuşit să marcheze.

Dar a fost unul dintre cei mai importanţi jucători de la FCSB, şi-a creat ocazii de gol, a reuşit să dribleze, să pună probleme adversarilor şi ăsta a fost motivul pentru care ne-am decis să-l aducem pe Coman”, a declarat Nicolae Dică, pentru Telekom Sport.

Citește și Mirel Rădoi, tras la răspundere după convocarea lui Florinel Coman: „Această alegere arată lipsa de soluții!”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare