VIDEO | România – Italia, 0-2, în cadrul Billie Jean King Cup! ,,Miki” Buzărnescu pierde în 3 seturi meciul cu Trevisan

Mihaela Buzărnescu a pierdut meciul cu italianca Martina Trevisan, din cadrul play-off-ului Billie Jean King Cup.

Numărul 137 WTA, ,,Miki” Buzărnescu, a fost învinsă în trei seturi, scor 2-6, 6-2, 7-6, la capătul unei partide care a durat trei ore şi 7 minute.

După ce a pierdut fără prea mari şanse primul set, Buzărnescu a revenit în meci în setul 2, pe care l-a câştigat în 42 de minute.

Setul decisiv a fost unul foarte strâns, ambele jucătoare luându-şi punctele de pe servicul advers până la scorul de 2-2, ca în final partida să fie câştigată de către Trevisan, la tie-break, scor 7-5, după ce s-a ajuns la scorul de 6-6.

Partida de la Cluj, din cadrul play-off-ului de menţinere în Grupa Mondială a Billie Jean King Cup, s-a disput fără spectatori, din cauza restricţiilor impuse de pandemia de Covid-19.

Mihaela Buzarnescu scaled
Sursa foto: Profimedia Images

În prima partidă a zilei, Irina Bara a fost învinsă în două seturi de către Cocciaretto, scor 1-6, 4-6, la capătul unei înfruntări ce a durat o oră şi 30 de minute.

Meciul de astăzi a fost al doilea în care Monica Niculescu a asistat de pe margine din funcţia de căpitan, după demisia lui Florin Segărceanu.

monica niculescu profimedia 0413109187 scaled
Sursa Foto: Profimedia Images Monica Niculescu

În ziua de sâmbătă, între România şi Italia, în play-off-ul Billie Jean King Cup, se vor disputa nu mai puţin de trei partide de tenis.

Irina Bara (132 WTA) – Martina Trevisan (99 WTA)

Elisabeta Cocciaretto (111 WTA) – Mihaela Buzărnescu (137 WTA)

Monica Niculescu/Elena Gabriela Ruse – Jasmine Paolini/Giulia Gatto-Monticone.

Romania Tennis 1 scaled
Sursa foto: Profimedia Images

Citeşte şi VIDEO | România pierde primul meci de la Billie Jean King Cup! Irina Bara, învinsă în 2 seturi de Cocciaretto