Tomas Ryde a anunțat că România poate juca fără Cristina Neagu în meciul cu Suedia.

Astăzi, 8 decembrie, tricolorele au pierut meciul cu Rusia, scor 18-27. Neagu a fost cea mai bună marcatoare a României, aceasta reușind să puncteze de 5 ori.

Selecționerul echipei naționale a anunțat că cea mai bună handbalistă poate lipsi de pe teren la meciul cu Suedia. Neagu a întâmpinat dificultăți, iar Ryde nu este decis dacă o va folosi sau nu în următoarea partidă.

”Cristina este obosită acum, e normal să fie aşa. A jucat cu Spania, cu Senegal, cu Muntenegru, a fost pe teren cu Ungaria, astăzi iarăşi. E obosită şi nu mai are energie. Ea a făcut enorm de multe lucruri pentru echipă, dar azi nu a putut şi am vorbit despre acest lucru înainte, dar şi pe parcursul jocului.

I-am zis să-şi potolească creierul, să gândească şi să vorbească pozitiv. Ştiu că îi e greu, că ea are dorinţă, dar trebuie să o facă.

Vedem dacă o vom folosi, e un semn de întrebare fiindcă o doare genunchiul. Durerea e una, dar suferinţa că nu poţi să faci ce îţi doreşti e altceva şi te duce în stări în care îţi fierbe creierul şi chiar e prea mult. Vom vedea ce vom face. Avem o zi de odihnă şi poate îşi revine” a declarat Ryde.

 

Citește și Nu le-a uitat! Mesajul lui Ambros Martin pentru ”tricolore”, după România – Rusia