RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Au sosit rezultatele testelor COVID-19 și la România U21! Ce echipament vor folosi “tricolorii” mici diseară

Naționala României U21 va juca la EURO 2021 într-o grupă din care vor mai face parte reprezentativele de tineret ale Germaniei, Olandei și Ungariei!

Selecționata condusă de Adrian Mutu va fi prezentă la al doilea turneu final consecutiv, asta după ce a reușit să surprindă pe toată lumea datorită parcursului senzațional din Italia, de acum doi ani. România U21 își începe parcursul la EURO 2021 în această seară, de la ora 22:00, împotriva naționalei din Țările de Jos (Olanda).

Potrivit ultimelor informații venite din partea Federației Române de Fotbal, toate rezultatele testelor efectuate de jucătorii reprezentativei de tineret au ieșit negative, astfel că “Briliantul” poate ataca cu toate forțele calificarea din grupele turneului final.

mutu

“În această dimineață au sosit rezultatele testelor Covid-19 efectuate în Ungaria. Este testarea oficială înainte de partida cu Țările de Jos. Toate rezultatele sunt negative!”, s-a arătat în comunicatul celor de la FRF.

Totodată, forul național a ilustrat și o fotografie cu echipamentul jucătorilor români din această seară. “Tricolorii” mici vor evolua în tradiționalul tricoul de culoare galbenă, în timp ce olandezii au ales să joace în negru.

Citește și Presa din Spania, fără milă pentru naționala lui Adi Mutu! Ibericii nu cred că România U21 poate trece de faza grupelor

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare